Intresseanmälan

  Snopptorp

  Bryggartorpsgatan 11

  2 rum och kök - 60 kvm - 1 295 000 :-

  Budhistorik

  Budgivare Datum Bud
  1 2022-06-29 - 13:51 1 295 000 kr

  Bryggartorpsgatan 11

  Pris: 1 295 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: HSB Brf Härolden i Eskilstuna

  Antal rum: 2

  Boarea: 60 kvm

  Våning: 5

  Avgift: 3 254 kr

  Byggnadsår: 1960

  Driftkostnad: 4 200 kr/år

  Hiss: Ja

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Välkommen till denna härliga tvåa som erbjuder renoverat kök, stambytt badrum och stor inglasad balkong i söderläge. Bostaden har genomgående fina materialval med parkettgolv och målade väggar. Bra planlösning med välkomnande entréhall som ger bra avhängningsytor och förvaringsmöjligheter i praktiska garderober. Ljust och smakfullt vardagsrum med parkettgolv och fint ljusinsläpp via breda fönsterpartier samt utgång till den inglasade balkongen. Härifrån har man fin utsikt över området och vidare mot Eskilstunaån. Stilrent kök med bra arbetsytor, tilltaget med förvaring och moderna vitvaror. Bra utrymme för matplats intill fönster med fin utsikt. Rymligt sovrum med stilrena ytskikt samt helkaklat badrum. Hiss och...
  Välkommen till denna härliga tvåa som erbjuder renoverat kök, stambytt badrum och stor inglasad balkong i söderläge. Bostaden har genomgående fina materialval med parkettgolv och målade väggar. Bra planlösning med välkomnande entréhall som ger bra avhängningsytor och förvaringsmöjligheter i praktiska garderober. Ljust och smakfullt vardagsrum med parkettgolv och fint ljusinsläpp via breda fönsterpartier samt utgång till den inglasade balkongen. Härifrån har man fin utsikt över området och vidare mot Eskilstunaån. Stilrent kök med bra arbetsytor, tilltaget med förvaring och moderna vitvaror. Bra utrymme för matplats intill fönster med fin utsikt. Rymligt sovrum med stilrena ytskikt samt helkaklat badrum. Hiss och snabbt bredband via fiber!

  Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Här bor man i ett av Eskilstunas mest populära områden. Intill ligger omtyckta Söder med ett rikt restaurangutbud och trevliga butiker och salonger i Gamla stan längst kullerstensgatorna. Bostaden är belägen ett stenkast från Eskilstuna ån och Vilsta friluftsområde som ger tillgång till badplats, ridhus, el-ljusspår och på vintern skidor både utför och på längden. Några minuters gångväg till centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Strängnäs och Västerås. Behagligt promenadavstånd till Mälardalens universitet och centrumkärnan som erbjuder bra utbud av butiker, restauranger och nöjesliv.

  Välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 295 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Bryggartorpsgatan 11
  Antal rum: 2
  Boarea: 60 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 5-2213-1-115-6
  Våning: 5/7
  Hiss: Ja
  Andelstal i förening: 0.5162
  Byggnadsår: 1960
  Avgift: 3 254 kr
  Driftkostnad: 4 200 kr/år
  Beskrivning

  Hall
  Entré via säkerhetsdörr till en välkomnande och rymlig hall med hemtrevliga intryck. Bra med utrymme för hatthylla och skoställ. Intill hallen finns även fyra rymliga garderober som medför bra förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av ett slitstarkt klinkergolv i mörk ton och väggarna är målade i vit kulör.

  Kök
  I vänster riktning från hallen hittar vi bostadens kök som erbjuder gott om förvaring i både lådor och skåp med vita profilerade luckor och snygga beslag. Mörk köksbänk i slitstark laminat som harmoniserar mot det vita kaklet. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med häll, fläkt, diskmaskin, blandare och diskho. Här finns även plats för matplats i anslutning till kök med ett fint ljusinsläpp från det centralt placerade fönstret.

  Sovrum
  Vägg i vägg med köket hittar vi bostadens trivsamma sovrum. Möblera med dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övrig inredning efter smak. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus. Fina golv och ljusa neutrala väggar.

  Vardagsrum
  Bostadens vardagsrum är smakfullt inredd med vita väggar och stilfullt parkettgolv. Utrymmet inrymmer soffa, soffbord, mediamöbel och övrig möblering. Rummet har ett fint ljusinsläpp tack vare brett fönsterparti och balkongdörr ut till bostadens inglasade balkong. Med skjutbara glaspartier och fin utsikt från femte våningen är det svårt att inte trivas på denna rymliga balkong. Här finns gott om plats att möblera med sittmöbel och bord.

  Badrum
  Helkaklat badrum med vita väggar och blå inslag som harmoniserar fint mot klinkergolvet. Här ryms dusch, handfat, kommod, spegelskåp, wc och egen tvättmaskin.

  1 st tillhörande vindsförråd.

  Område: Snopptorp
  Allmänt om området: Här bor man i ett av Eskilstunas mest populära områden. Intill ligger omtyckta Söder med ett rikt restaurangutbud och trevliga butiker och salonger i Gamla stan längst kullerstensgatorna. Bostaden är belägen ett stenkast från Eskilstuna ån och Vilsta friluftsområde som ger tillgång till motionsspår, ridhus och badplats. Några minuters gångväg till centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Strängnäs och Västerås. Behagligt promenadavstånd till Mälardalens universitet och centrumkärnan som erbjuder bra utbud av butiker, restauranger och nöjesliv.
  Parkering: BILPLATSER 48 garageplatser och 15 p-platser, separat kö. P-platser på gatan för ca 400 kr/mån.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1960
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: GEMENSAMMA UTRYMMEN Tvättstuga, cykelförråd, bastu, gym och snickeriverkstad. TV/INTERNET Kabel-TV via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägget till hemförsäkringen för sina medlemmar. Förvaltas av HSB Södermanland BILPLATSER 48 garageplatser och 15 p-platser, separat kö. P-platser på gatan för ca 400 kr/mån. RENOVERINGAR/UNDERHÅLL 2019 Byte av hissar 2018 Stamspolning 2018 P-platser 2018 Gym och cykeförråd 2018 Tag-system 2017 Byte entrédörrpartier 2017 Ny ventilation till uthyrd lokal 2016 Säkerhetsdörrar 2016 Tak 2015 Byte till fläktsystem med värmeåtervinning 2015 Sopsorteringshus 2015 4 nya tvättmaskiner och 1 torktumlare 2015 Sensorstyrd belysning 2015 Renovering kök samlingslokal 2015 Asfalteringsarbeten 2012 Fasadtvätt 2011 Balkonger 2010 Fjärrvärme samtliga fastigheter 2003 Bredbandsinstallation 2000-2001 Fönsterbyte 1998-1999 Stambyte samt renovering badrum 1989, 1996, 1999 Takbyte 1986 Fasadmålning
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-03-21
  Energiförbrukning: 123 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Förening
  Föreningens namn: HSB Brf Härolden i Eskilstuna
  Allmänt om föreningen: Föreningens består av fastigheterna Hantverkaren 1, Härolden 7 och Hökaren 21 med adresser Bryggartorpsgatan 4, 6 och 11 och Stenkvistavägen 6, 8 och 10 samt Rosenhällsgatan 4.
  Totalt finns 181 bostäder och 8 lokaler, 48 garageplatser och 15 bilparkeringsplatser.
  Parkering: Föreningen har 48 garageplatser och ett 25-tal parkeringsplatser utomhus (varav 10 nya under 2018). Det finns 5 platser med laddstolpe för elbil (förtur ges till dem med elbilar!). Till samtliga parkeringsplatser tillämpas ett separat kösystem och anmälan sker genom besök vid föreningens expedition. Det är för närvarande väntetid till parkeringsplatserna. Cykelrum finns i samtliga hus och dessutom finns cykelbodar vid Bryggartorpsgatan 4, 6 och Stenkvistavägen 10.
  Övrigt: Gemensamma utrymmen I föreningen finns en gemensam bastu och under 2018 iordningställdes ett gym för föreningens medlemmar (gym och bastu ligger i byggnaden på Bryggartorpsgatan 11/Rosenhällsgatan 4). Snickeriverkstad finns på Stenkvistavägen 10. Lokal (rymmer cirka 30 personer) finns att låna för medlemmar i föreningen. Tvättstuga finns i varje hus. Sopstation finns vid Bryggartorpsgatan 4, 6 och Stenkvistavägen 10.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 3 254 kr (inkl värme, V/A, kabel-TV och bostadsrättstillägg)
  Driftkostnad:
  El: 3 000 kr/år
  Försäkring: 1 200 kr/år
  Totalt: 4 200 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablon.
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se