Husrum Gillar

Eskilstuna har många guldkorn och här tipsar vi om några som vi gillar.

Cosmetink

På Gamla Stadens charmiga gator vid Rådhustorget finns salong Cosmetink. Med fokus på naturlig skönhet och välmående kan du boka en tid för permanent makeup, avancerad hudvård, injektionsbehandlingar, massage eller spa behandling. Kika gärna in i den fantastiska lokal där Eskilstunas första apotek en gång fanns på tidigt 1800 tal.

Just tip it

Salongen startades 2011 av Louise Ljungman som är frisörmästare.  Företaget utbildas ständigt för att kunna ge sina kunder rätt typ av behandling. Hos Just tip it får du enorm yrkeskunskap och stort omhändertagande. Salongen har en avslappnande miljö där man som kund känner sig trygg och bekväm. Unna dig att bli fin i håret - kontakta Just tip it.

Marys Cafe

Några kilometer utanför Eskilstuna ligger Åkerby, en idyll med röda trähus utspridda i sommargrönskan. I denna underbara miljö hittar ni Marys Café & Butik som erbjuder en skön blandning av mat, fika, boende, inredning och konserter.

Vinäger

Eskilstunas enda renodlade vinbar med över 200 viner i sortimentet. 
Mitt på Fristadstorget finns Vinäger i sköna lokaler med uteservering. Den självklara centrala mötesplanseten du inte får missa. 

Niklas Mulari

En välkänd konstnär som är bosatt och verksam i Torshälla. Han arbetar med både skulptur och måleri. Niklas är utbildad vid Kungliga Konsthögskolan i Sthlm. "Att vara konstnär är en process som ständigt pågår. Varje konstverk jag gör är ett uppslag till ett nytt”

Mälardalens Stenhuggeri

Företaget har sedan år 1999 tillverkat måttanpassade stenskivor i hög kvalité som ger både kök och badrum en exklusiv och hållbar känsla. Tillverkningen och showroom finns på Kardangatan 3.