Om Husrum Fastighetsmäkleri

Tomt utrymme

Om oss

Välkommen till ett fastighetsmäkleri som erbjuder trygghet, engagemang och hållbarhet i varje affär. Vårt största fokus är att ge våra kunder ett oslagbart resultat och en lyckad förmedling. Vår styrka ligger i detaljerna och vi erbjuder dig en komplett och högklassig mäklartjänst där vi hjälper dig från start till mål genom din bostadsförsäljning! 

Tomt utrymme

Robert Almgren

Registrerad Fastighetsmäklare

0704-509 506

robert@husrumfast.se


Att byta bostad är en stor händelse i livet där en av de viktigaste besluten inför din bostadsförsäljning är valet av mäklare. Jag älskar mitt jobb och för mig är varje affär unik där jag ser mitt engagemang och serviceanda som en avgörande del för att skräddarsy din försäljning. Min drivkraft är att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger förstklassigt resultat.


Jag har anlitats för många olika uppdrag med stor variation. Allt mellan små till stora lägenheter, radhus, villor, gårdar, fritidshus, tomter och hyresfastigheter.


Jag arbetar för en hållbar framtid med målsättningen till nöjda kunder som väljer att återkomma om och om igen samt har viljan att rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta.


Jag ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Sofia Mynttinen

Registrerad Fastighetsmäklare

0768-63 19 19

sofia@husrumfast.se


Jag har arbetat som fastighetsmäklare sen 2014 och började min karriär i Stockholm för att sedan återgå till min hemstad, Eskilstuna. Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper dig från uppdragets början tills att affären är avslutad. Att jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer. Så fort jag vet dina behov, värderingar och målsättningar, kan jag hjälpa dig att uppnå önskat resultat.


Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär. På fritiden ägnar jag gärna mycket tid åt familj/vänner samt träning som ligger mig varmt om hjärtat. Ett annat intresse som jag har är aktier, jag läser gärna årsredovisningar, följer börsutvecklingen och makroekonomin.


Med detta hoppas jag att jag väckt ditt intresse och att jag får möjlighet att hjälpa dig vid din nästa bostadsaffär!

Emma Rydell

Mäklarassistent/Mäklarstuderande

076-008 44 39

emma@husrumfast.se


Efter ett antal år inom servicebranschen startar jag nu, 2022, min karriär på Husrum fastighetsmäkleri.

Med min personliga entusiasm, tillgänglighet och noggrannhet brinner jag för att hjälpa människor.

Jag har ett stort engagemang i det jag gör och vill alltid kundens bästa.


Mitt jobb är att underlätta, stötta och finnas där för mina mäklare och samtidigt se till att kontoret fungerar på ett bra sätt.


På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Jag tycker även om att träna och ägna tid åt fysiska aktiviteter, helst skidåkning!


Varmt välkomna in till oss!

Erik Bandstigen

Mäklarastudent

Tomt utrymme