Om Husrum Fastighetsmäkleri

Tomt utrymme

Om oss

Välkommen till ett fastighetsmäkleri som erbjuder trygghet, engagemang och hållbarhet i varje affär. Vårt största fokus är att ge våra kunder ett oslagbart resultat och en lyckad förmedling. Vår styrka ligger i detaljerna och vi erbjuder dig en komplett och högklassig mäklartjänst där vi hjälper dig från start till mål genom din bostadsförsäljning! 

Tomt utrymme

Robert Almgren

Registrerad Fastighetsmäklare

0704-509 506

robert@husrumfast.se


Att byta bostad är en stor händelse i livet där en av de viktigaste besluten inför din bostadsförsäljning är valet av mäklare. Jag älskar mitt jobb och för mig är varje affär unik där jag ser mitt engagemang och serviceanda som en avgörande del för att skräddarsy din försäljning. Min drivkraft är att du ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska som vet att endast hårt arbete ger förstklassigt resultat.


Jag har anlitats för många olika uppdrag med stor variation. Allt mellan små till stora lägenheter, radhus, villor, gårdar, fritidshus, tomter och hyresfastigheter.


Jag arbetar för en hållbar framtid med målsättningen till nöjda kunder som väljer att återkomma om och om igen samt har viljan att rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta.


Jag ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Sofia Mynttinen

Registrerad Fastighetsmäklare

0768-63 19 19

sofia@husrumfast.se


Jag har arbetat som fastighetsmäklare sen 2014 och började min karriär i Stockholm för att sedan återgå till min hemstad, Eskilstuna. Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper dig från uppdragets början tills att affären är avslutad. Att jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer. Så fort jag vet dina behov, värderingar och målsättningar, kan jag hjälpa dig att uppnå önskat resultat.


Jag strävar alltid efter att göra det lilla extra som gör skillnaden mellan en bra affär och en fantastisk affär. På fritiden ägnar jag gärna mycket tid åt familj/vänner samt träning som ligger mig varmt om hjärtat. Ett annat intresse som jag har är aktier, jag läser gärna årsredovisningar, följer börsutvecklingen och makroekonomin.


Med detta hoppas jag att jag väckt ditt intresse och att jag får möjlighet att hjälpa dig vid din nästa bostadsaffär!

Hase Muratovic

Registrerad Fastighetsmäklare

070-468 09 77

hase@husrumfast.se


Välkommen till en värld av möjligheter och lyckade bostadsaffärer! Mitt namn är Hase Muratovic, och jag är din pålitliga partner inom fastighetsmäkleri. Med en mäklarutbildning från högskolan i Gävle och en stark lokal förankring i Eskilstuna är jag redo att göra din bostadsaffär till en framgångsrik och givande upplevelse.

 

Mina prioriteringar som fastighetsmäklare är enkla men kraftfulla: kundens trygghet, önskemål och att du ska få så bra betalt som möjligt. Jag har arbetat som fastighetsmäklare i flera år och har fått flera utmärkelser för mina prestationer. Detta är ett bevis på mitt engagemang för att leverera överlägsen service och resultat till mina klienter.

 

Oavsett om du är en förstagångsköpare som letar efter ditt drömhem eller en erfaren säljare som vill maximera värdet på din fastighet, så är jag här för att hjälpa dig.

 

Kontakta mig idag för en personlig konsultation och låt oss tillsammans skapa en framgåringrik bostadsaffär!


Emma Rydell

Mäklarassistent/Mäklarstuderande

076-008 44 39

emma@husrumfast.se

 

Mitt namn är Emma och jag är kontorets assistent. Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna och startade min karriär på Husrum år 2022. Mitt ansvar är att underlätta, stötta och finnas där för mina mäklare för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt.

 

Jag har tidigare arbetat med service vilket har varit givande och gett mig goda erfarenheter. Mina styrkor som noggrann, positiv och engagerad gör att din upplevelse är viktig för mig. 

 

Hos oss står dörrarna alltid öppna så tveka inte på att höra av dig.

 

Varmt välkommen till oss på Husrum Fastighetsmäkleri!

Erik Bandstigen

Mäklarastudent