Intresseanmälan

  Norr

  Heljestrandsgatan 13B

  2 rum och kök - 70 kvm - 1 295 000 :-

  Heljestrandsgatan 13B

  Pris: 1 295 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Notkärnan 33

  Antal rum: 2

  Boarea: 70 kvm

  Våning: 3

  Avgift: 4 436 kr

  Byggnadsår: 1953

  Driftkostnad: 3 500 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING, sofia@husrumfast.se Vindslägenhet med balkong och fungerande öppen spis! Högst upp i huset finns denna fina vindslägenhet med balkong i söderläge, stilrent kök och helkaklat badrum. Välplanerade ytor och goda förvaringsutrymmen. P-plats finns för övertagande!! Välskött förening som har utfört flera större renoveringar! Perfekt läge med närhet till Munktellstaden, stadsparken och centrum. Bredband ingår i avgiften! Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Fakta
  Pris: 1 295 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Heljestrandsgatan 13B
  Antal rum: 2
  Boarea: 70 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 4636-001-0012
  Våning: 3/3
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 10.52
  Byggnadsår: 1953
  Avgift: 4 436 kr
  Driftkostnad: 3 500 kr/år
  Beskrivning

  Hall
  Välkomnande stor hall med ljust slitstarkt golv och vita väggar. I direkt anslutning till entrén finns möjlighet till avhängning av ytterkläder och skor. För ytterligare förvaring finns rymlig klädkammare. Hallen har utrymme för externa möbler som exempelvis byrå eller liknande.

  Kök
  Rymligt kök med plats för matbord och stolar intill fönstret. Köksluckorna går i ljus nyans ett mörkare golv som bryter av. Den smarta skåpinredningen sväljer mycket förvaring. Kökets maskinella utrustning består av diskmaskin, spis/ugn och köksfläkt samt kyl och frys med heldörrar, allt i vitt utförande. Ovan den slitstarka bänkskivan finns ett kakel i klassiskt vitt.

  Sovrum
  Hemmets stora sovrum präglas av ett fint klickgolv i ljusare nyans och med tapetserade väggar. Gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, byråer och andra förvaringsmöbler. För ytterligare förvaring finns i "kattvind" som nås direkt från sovrummet. Fönstret släpper in ett behagligt ljus i rummet.

  Badrum
  Smakfullt inrett badrum med kakel på väggar och klinker på golv som går i varma och naturnära toner. Här finns stort duschutrymme med moderna inslag och vikdörr i härdat glas. Vidare i utrustningsväg finns handdukstork, wc-stol, kommod med tvättställ och spegelskåp med belysning.

  Vardagsrum
  Vardagsrum med stora sällskapsytor. Rummet går i ljusa toner på golv som vägg och tak. Det breda fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och skapar en härlig känsla. Möblerbart med soffgrupp, vardagsrumsbord, media-möbel och andra möblemang som matbord med stolar och byråer. I detta rum kan många dagar och kvällar spenderas framför den underbara öppnaspisen som är en riktig mysfaktor i bostaden. Från vardagsrummet nås även balkongen med bra solläge i söder.

  Elen är omdragen i bostaden och utfördes 2009 av tidigare ägare.

  Område: Norr
  Allmänt om området: Lugnt beläget på Norr med närhet till Stadsparkens fina grönområden. Ett bra läge med allt som kan önskas inom räckhåll. Gångavstånd till Munktellstaden med Sciencepark, konferens och idrottsanläggningar. Eskilstunas nya badhus och multiarena. Promenadavstånd till centrum, högskola och centralstation.
  Parkering: Separat kö. Idagsläget kommer det finnas en plats för övertagande när säljaren flyttar. Föreningen har 8 p-platser och 2 garage. P-platserna kostar 150kr och garagen 300kr. (Föreningen har totalt 11lägenheter). Möjligt att stå parkerad utmed Heljestrandsgatan eller andra närliggande gator.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1953
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt om byggnaden: Större utförda renoveringar:
  Stambyte utfört 2005.
  Säkerhetsdörrar och isolerglasfönster installerade 2010.
  Elledningar i fastigheten utbytta 2010.
  Takbyte 2010.
  Dränering runt huset med omgjutning av källartrappor 2020.
  Byte av värmeväxlare 2020.
  Övriga byggnader: Vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten. Tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner och torktumlare. Torkrum. Hobbyrum och relaxavdelning med bastu och dusch. Låst cykel och barnvagnsförråd. Föreningen är ansluten till 100/mbits bredband, basutbud av TV-kanaler och telefoni via ComHem (ingår i avgiften) Städning av trapphus och gräsklippning sköts av de boende enligt rullande scheman.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-11-12
  Energiförbrukning: 180 kWh/kvm & år
  Energiklass: F
  Förening
  Föreningens namn: Brf Notkärnan 33
  Allmänt om föreningen: Föreningen består av 11 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
  Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna Mellansverige.
  Renoveringar: Större utförda renoveringar:
  Stambyte utfört 2005.
  Säkerhetsdörrar och isolerglasfönster installerade 2010.
  Elledningar i fastigheten utbytta 2010.
  Takbyte 2010.
  Dränering runt huset med omgjutning av källartrappor 2020.
  Byte av värmeväxlare 2020.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 4 436 kr (inkl värme, VA, kabel-TV och bredband)
  Driftkostnad:
  El: 2 500 kr/år
  Försäkring: 1 000 kr/år
  Totalt: 3 500 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se