Intresseanmälan

  Rinmansparken

  Kungsgatan 51B

  1 rum och kök - 43.5 kvm - 895 000 :-

  Kungsgatan 51B

  Pris: 895 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Vågenhuset

  Antal rum: 1

  Boarea: 43.5 kvm

  Våning: 2

  Avgift: 2 217 kr

  Byggnadsår: 1921

  Driftkostnad: 2 800 kr/år

  Hiss: Nej

  Objektbeskrivning

  Möjlighet att förvärva denna trivsamma bostad med högt i tak, tilltaget kök, vardagsrum med sovalkov samt badrum med egen tvättmaskin. Bostaden är belägen på andra våningen och är 43 kvm stor. Fönster åt både innegården och Kungsgatan. En perfekt bostad för dig som ska skaffa första boendet, studera på högskolan eller bara vill bo väldigt billigt! Populärt läge invid Rinmansparken med närhet till Munktellstaden, centrum, universitet och tågstation. Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Fakta
  Pris: 895 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Kungsgatan 51B
  Antal rum: 1
  Boarea: 43.5 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 1515-1025 (25)
  Våning: 2/2
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 2.7002
  Byggnadsår: 1921
  Avgift: 2 217 kr
  Driftkostnad: 2 800 kr/år
  Beskrivning

  Interiör
  Hall
  Välkommen till Kungsgatan 51! Bostadens hall sammanbinder samtliga rum och skapar ett skönt ljusflöde. Här är det ljus färgsättning samt mörkt och tåligt golv. Här finns gott om plats för hatthylla, skoställ och övrig inredning. Hallen erbjuder befintlig förvaring i två rymliga garderober med vita dörrar.

  Kök
  I rak riktning från hallen finns bostadens kök. Denna yta kännetecknas av god förvaring bakom de vita skåpfronterna. Köksbänken är väl tilltagen och består av en mörk bänkskiva samt diskbänk. Ovan köksbänken sitter ett kakel i vitt och svart. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, spis, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Rummets fönster skänker ytan ett behagligt ljusinsläpp. Möblera köket med köksbord och fyra stolar.

  Vardagsrum/sovalkov
  Trivsamt rum med fördelaktigt ljusinsläpp tack vare vidsträckt fönsterparti. Ytan är målad i vitt och har ett stilrent parkettgolv. Möblera rummet med soffa, soffbord, mediamöbel och övrig inredning. Detta rum har även en sovalkov i anslutning. Skärma av denna med garderober och tillgå en harmonisk sovplats med plats för större säng.

  Badrum
  Funktionellt badrum inrett med våtrumstapet i neutral färg. Inredning som dusch, handfat, spegelskåp, toalett och väggskåp. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

  Område: Rinmansparken
  Allmänt om området: Expansivt och trivsamt område med närhet till det mesta. Med kort gångavstånd har man tillgång till välsorterad matbutik och apotek. Upplev nya Biostaden med egen restaurang och en av Sveriges största biodukar. Ta en promenad över gångbron till Munktell och ta del av ett digert utbud av kultur, sport och restauranger. Närhet till fina utemiljöer i Rinmansparken, Rothoffsparken och mysiga Rademachersmedjorna. Gång- och cykelväg till centrum med centralstation, högskola, shopping och nöjesliv.
  Parkering: Möjlighet att stå med månadsbiljett runt omkringliggande gator.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1921
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren Gemensam tvättstuga med 2 st tvättmaskiner, en torktumlare samt mangel och torkskåp. Soprum finns i separat byggnad. Fin innergård med gräsmatta och sittbänkar.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Förening
  Föreningens namn: Brf Vågenhuset
  Allmänt om föreningen: Brf Vågenhuset registrerades 2017-09-01 i Eskilstuna Kommun och har 28 st lägenheter. Fastigheten har 2 byggnader vilka består av 2-3 våningar, källare och vind. Byggnaderna är ursprungligen uppförda 1921 och är därefter omfattande renoverade.

  Fastigheten är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar där bostadsrättstillägget ingår.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 2 217 kr (inkl värme, V/A och kabel-TV)
  Driftkostnad:
  El: 1 800 kr/år
  Försäkring: 1 000 kr/år
  Totalt: 2 800 kr/år
  Personer i hushållet: 1
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se