Intresseanmälan

  Gredby

  Gredbergsgatan 7A

  2 rum och kök - 62 kvm - 1 350 000 :-

  Gredbergsgatan 7A

  Pris: 1 350 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: HSB Brf Eskilstunahus 7

  Antal rum: 2

  Boarea: 62 kvm

  Våning: 2

  Avgift: 3 816 kr

  Driftkostnad: 3 000 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa i populära Gredby! ...
  Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa i populära Gredby!
  En bostad med genomgående fina ytskikt med en hemtrevlig färgsättning. Här erbjuds ett komfortabelt kök med matplats, rymligt sovrum samt bostadens vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Utöver detta erbjuds även en härlig inglasad balkong.

  Genomgångsbostad med bra planlösning och smakfulla färgval. Entré till rymlig hall med karaktäristisk panelvägg och gott om förvaring i garderober. Direkt till höger finns tillgång till ett fräscht duschrum. Vidare till det smakfulla köket som erbjuder utmärkta arbetsytor och fina förvaringsmöjligheter. Ljus matplats intill ett fönster som skänker ett naturligt ljusinsläpp till ytan. Stort vardagsrum som kan möbleras med både soffgrupp och större matbord. Läcker tapet som passar utmärkt mot det fina parkettgolvet. Härifrån finns utgång till den rymliga balkongen med skjutglaspartier som möjliggör en behaglig vistelse från vår till höst. Från vardagsrummet nås även sovrummet med plats för en dubbelsäng och kläderna hängs in i platsbyggda garderober.

  Här bor du i en stabil HSB förening med bekvämt gångavstånd till centrum, universitetet, shoppingcenter och centralstation! Intill bostaden finns en grönskande park med utegym och på kort avstånd finns fina motionsmöjligheter längst el-ljusspår i en vacker miljö.

  Välkommen att anmäla ditt intresse till mäklare Robert Almgren, 0704-509 506.
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 350 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Gredbergsgatan 7A
  Antal rum: 2
  Boarea: 62 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 5-2240-2-47-2
  Våning: 2/3
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 0.96024
  Avgift: 3 816 kr
  Driftkostnad: 3 000 kr/år
  Beskrivning

  Interiör
  Hall
  Välkommen in till denna rymliga hall med fina ytskikt på golv och väggar samt integrerade spotlight i taket. Här finns utrymme för avhängning samt plats för skoställ. Till höger finns det plats för ytterligare förvaringsmöjligheter i form av garderober.

  Badrum
  Från hallen nås bostadens badrum som är täckt av tålig våtrumsmatta på golv och väggar i ljusa toner. Utrustningen består av WC, handfat i kommod med överhängande spegelskåp samt duschplats bakom glasvägg.

  Kök
  Bostadens trivsamma kök präglas av gott om förvaring i både under- och överskåp bakom mörka skåpluckor kombinerat med väl tilltagna arbetsytor på en slitstark laminatskiva med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av snyggt integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn i arbetshöjd, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Möblera köket med köksbord och fyra stolar intill det centralt placerade fönstret som ger ett naturligt ljusinsläpp. Enhetliga golv med hallen och bra belysning med dimbara spotlights integrerade i taket.

  Vardagsrum
  Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för soffgrupp, media-möbel och ett större matbord. Väggarna är målade med en vacker kulör som passar bra ihop med rummets fondvägg och snygga parkettgolv. Här finns det gott om ljusinsläpp från fönster samt balkongdörr som leder ut till den fantastiska balkongen som med enkelhet kan möbleras med loungemöbler för skön avkoppling.

  Sovrum
  Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaringsmöbel. Rummet erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och har moderna intryck med en smakfull färgsättning som harmoniserar fint med golvet.

  2 st tillhörande förråd, 1 st vindsförråd och 1 st källarförråd.

  Område: Gredby
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i ett populärt område. Här bor du med ett behändigt gång- och cykelavstånd till det mesta. Med närhet till stadens centrum, universitet, shoppingcenter och Parken Zoo. Behagligt avstånd till centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Västerås och Strängnäs.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Förening
  Föreningens namn: HSB Brf Eskilstunahus 7
  Allmänt om föreningen: I föreningen finns sammanlagt 109 lägenheter (1-6 rok), 20 lokaler, 10 garageplatser och 71 parkeringsplatser (kö till dessa).
  Stambytt ner till källargolv i början av 90-talet.
  Isolerglasfönster och säkerhetsdörrar installerade-05.
  Rep. av balkonger och byte av entrédörrar-07.
  Tvättstuga, förråd och cykelrum i källarplan.
  Relaxavdelning med bastu finns i källarplan.
  Tv, fiberbredband 100/100mbt och telefoni via Telia.
  Hemförsäkringen bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget betalas av föreningen.
  Ekonomisk och teknisk förvaltning av föreningen sköts av HSB.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 3 816 kr (inkl värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg)
  Driftkostnad:
  El: 2 000 kr/år
  Försäkring: 1 000 kr/år
  Totalt: 3 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se