Intresseanmälan

  Sveaplan

  Sveavägen 5C

  2 rum och kök - 42 kvm - 950 000 :-

  Sveavägen 5C

  Pris: 950 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: HSB Brf Sånglärkan i Eskilstuna

  Antal rum: 2

  Boarea: 42 kvm

  Våning: 1

  Avgift: 2 866 kr

  Byggnadsår: 1943

  Driftkostnad: 3 000 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Välkommen till denna välplanerade mini-tvåa med fina golv, högt i tak samt fönster åt två håll. Bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt, stort vardagsrum, stilrent kök och fransk balkong. Populär HSB-förening med stabil ekonomi och låga månadsavgifter. Bredband ingår i avgiften! Bra läge med promenadavstånd till Mälarsjukhuset, centrum med Mälardalens universitet och tågstation. Precis intill bostaden finns matbutik, restaurang, frisör, gym och apotek. Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Fakta
  Pris: 950 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Sveavägen 5C
  Antal rum: 2
  Boarea: 42 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 5-2205-3-71-10 (1001)
  Våning: 1/3
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 0.58862
  Byggnadsår: 1943
  Avgift: 2 866 kr
  Driftkostnad: 3 000 kr/år
  Beskrivning

  Interiör
  Hall
  Inbjudande och ändamålsenlig hall. Ytan har målade väggar i en ljus kulör tillsammans med ett stilrent golv. Möblera utrymmet med hatthylla, skoställ och övrig inredning.

  Kök
  I vänster riktning från hallen nås bostadens kök. Denna yta genomsyras av snygga materialval och gott om förvaring. Köksluckorna är av trä som på ett snyggt sätt passar med den mörka köksbänken, den grå mosaiken bryter av det hela på ett smakfullt sätt. Kökets väggar är målade i vitt och ytans golv är belagt med en klassisk parkett. Kökets maskinella utrustning består av integrerad kyl/frys, ugn, häll, fläkt, integrerad diskmaskin, diskho och blandare. Kökets fönster släpper in gott om dagsljus.

  Vardagsrum
  Detta rum nås i höger riktning från hallen. Ytan är omfångsrik och mycket lätt att möblera. Rummet har målade väggar i en ljusgrå kulör tillsammans med ett unikt parkettgolv med vackert mönster. Möblera vardagsrummet med soffa, soffbord och mediamöbel. I övrigt får även matsalsbord och tillhörande stolar plats. Rummet har ljusöppning åt flera väderstreck, vilket medför maximalt ljusflöde till ytan. Från vardagsrummet nås via dubbeldörrar bostadens franska balkong.

  Sovrum/matrum
  Detta rum nås från hallen såväl som från köket. Denna yta kan nyttjas som sovrum alternativt matrum. Rummet har målade väggar i en ljusgrå kulör och ett stilrent golv. Möblera rummet med en större säng och övrig inredning, alternativt matbord och stolar. Rummets fönster släpper in gott om dagsljus.

  Badrum
  Mycket funktionellt och stambytt badrum med delvis kaklade ytor. Här finns dusch, toalett, handfat, blandare, spegelskåp och handdukstork. Badrummet har fönster.

  Område: Sveaplan
  Allmänt om området: Trivsamt område som präglas av sitt centrumnära läge samt tillgång till alla bekvämligheter. Promenadavstånd till Mälardalens universitet, tågstation samt centrum med restauranger, caféer och handel. I det omedelbara närområdet finns tillgång till matbutik, restaurang, postombud, frisör, gym och apotek. Närhet till avkopplande och grönskande Djurgårdsparken med motionsspår, utegym och grönområde för vila och lek.
  Parkering: Föreningen har 75 st bilplatser med el-stolpe, separat kö. (156 st bostäder i föreningen). Möjlighet att stå utmed närliggande gator med månadsbiljett.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1943
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Förråd som tillhör bostaden finns på vinden. Kabel-TV och bredband via: Telenor Flertalet gemensamma tvättstugor Bastu, gym och övernattningslägenhet finns att nyttja för medlemmarna.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-02-22
  Energiförbrukning: 138 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Förening
  Föreningens namn: HSB Brf Sånglärkan i Eskilstuna
  Allmänt om föreningen: Föreningen består av 159 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den totala bostadsarea är 7374kvm och lokalarean är om 262kvm.
  Vidare finns en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmars gäster.
  Förvaltningen ombesörjs av HSB.
  Bostadsrättsinnehavarna betalar hemförsäkring och bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 2 866 kr (inkl värme, VA, kabel-tv och bredband)
  Driftkostnad:
  El: 2 000 kr/år
  Försäkring: 1 000 kr/år
  Totalt: 3 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se