Intresseanmälan

  Stenby

  Silvervägen 1C

  3 rum och kök - 64 kvm - 1 895 000 :-

  Visning

  2022-07-05

  17:00 - 17:30

  Bokning krävs! Boka via hemsidan

  Boka

  Silvervägen 1C

  Pris: 1 895 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Antal rum: 3

  Boarea: 64 kvm

  Avgift: 2 704 kr

  Byggnadsår: 2020

  Driftkostnad: 15 876 kr/år

  Hiss: Nej

  Objektbeskrivning

  Varmt välkommen till ett modernt parhus som är redo för inflytt! Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och matrum/vardagsrum, påkostat badrum, två sovrum samt härlig uteplats med lite trädgårdstäppa i söderläge. Bra förvaringsutrymmen i garderober och fristående förråd. Vattenburen golvvärme på båda bostadsplanen. P-plats ingår i avgiften! Varmt välkommen på visning!
  Fakta
  Pris: 1 895 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Silvervägen 1C
  Antal rum: 3
  Boarea: 64 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 34
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 3.9336
  Byggnadsår: 2020
  Avgift: 2 704 kr
  Driftkostnad: 15 876 kr/år
  Beskrivning

  Interiör
  Hall
  Välkommen in i denna trivsamma bostad genom en praktisk hall. Här finns det plats för skoställ, hatthylla, kapphängare samt plattsbyggdgarderob. För att skärma av hallen och köket finns ett special ritat, modernt parti i antracitgrått smide och linjeglas. Golvet är belagt med ljusgrå granatkeramik och väggarna är målade i en trivsam kulör som är genomgående på entréplan.

  Kök
  Vidare från hallen når vi bostadens öppna kök som bjuder in till trevligt umgänge. Kökets bänkskiva i mörkgrå kulör är i tålig komposit som matchar fint ihop med de mörkgråa bänkskåpen. Väggskåpen går i en ljusgrå kulör som går i ton med resterande väggar på entréplan. Golvet präglas av en mörkbetsat ekparkett i mattlackad yta som är genomgående i hela bostaden. Köket är utrustat med en rostfri kyl/frys, diskho, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn med integrerad fläkt. Här finns det gott om plats för stort matbord. Ljusinsläpp kommer från stora fönsterpartier och altandörr ut mot altanen.

  Altan
  På baksidan av huset finns en egen altan i trä som vi når från köket. Här finns en trevlig pergola samt gräsmatta, detta är en yta man kan njuta av stora delar av året. I anslutning till närmsta granne finns en avdelare i trä.

  Badrum
  I anslutning till köket finner vi det helkaklade badrummet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin med inbygg torktumlare, dusch, toalett och kommod med stor spegel ovan. Här finner vi även värmepumpen som enkelt skyms med ett draperi. Tre av ytans väggar samt golv är täcks med vitt kakel och den fjärde väggen är en fondvägg i grå granitkeramik.

  Sovrum
  Via den dekorativa trappan i mörk ekparkett och med takfönster når vi det övre planet. Här finner vi sovrummet med plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Väggarna är målade i en modern kulör och golvet är genomgående från entréplan.

  Vardagsrum/sovrum
  Vägg i vägg med sovrummet finns det trivsamma vardagsrummet med plats för soffa, soffbord och mediamöbel. Rummet erbjuder bra med förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg. Här finns ett magnifikt ljusinsläpp med hjälp av två stora fönster i två riktningar. Detta rum kan även användas som sovrum.

  Område: Stenby
  Allmänt om området: Här bor du i ett naturskönt område ett stenkast från Kronskogen och dess härliga promenadstråk men även med närhet till matbutik, apotek, skolor och förskolor. Här finns det bra bussförbindelser till Eskilstuna centrum med busshållsplats alldeles intill bostadsområdet.
  Parkering: 1 st p-plats ingår i årsavgiften. Gästparkering finns i området vid besök.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Parhus
  Byggnadsår: 2020
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
  Övriga byggnader: Redskapsbod på tomten om ca 6 kvm. (kallförråd) Fiber finns (bostadsrättsinnehavaren väljer operatör och bekostar detta)
  Ventilationstyp: Frånluft
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Förening
  Ekonomi
  Månadsavgift: 2 704 kr (inkl v/a och parkering)
  Driftkostnad:
  Uppvärmning: 10 920 kr/år
  Renhållning: 2 880 kr/år
  Försäkring: 2 076 kr/år
  Totalt: 15 876 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Elhandlen ingår i uppvärmningskostnaden
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se