Intresseanmälan

  Hällby

  Öknavägen 225

  4 rum och kök - 109 kvm - 2 995 000 :-

  Besiktigad

  Säljarförsäkrad

  Öknavägen 225

  Pris: 2 995 000 kr/bud

  Bostadstyp: Parhus

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)

  Boarea: 109 kvm

  Tomt: 290 kvm

  Byggnadsår: 1983

  Driftkostnad: 48 318 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Brudslöjan 44

  Objektbeskrivning

  Smakfullt och välplanerat parhus i omtyckta och barnvänliga Hällby. 109 kvm fördelat över 2 plan om 4 rum och kök varav 3 st sovrum + inredd vind för ett extra rum! Mycket bra planlösning med fina umgängesytor på entréplan med kök, vardagsrum och uterum och samtliga sovrum samlade på övre plan. Ett helkaklat badrum per våningsplan och separat tvättstuga. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och snabbt bredband med fiber!...
  Smakfullt och välplanerat parhus i omtyckta och barnvänliga Hällby. 109 kvm fördelat över 2 plan om 4 rum och kök varav 3 st sovrum + inredd vind för ett extra rum! Mycket bra planlösning med fina umgängesytor på entréplan med kök, vardagsrum och uterum och samtliga sovrum samlade på övre plan. Ett helkaklat badrum per våningsplan och separat tvättstuga. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och snabbt bredband med fiber!

  Snygg och välkomnande entré med stenlagda gångar och ett altandäck i anslutning till framsidan. Här finns även ett praktiskt förråd. Rymlig och ljus hall, snyggt och modernt kök med matplats och helkaklat duschrum i anslutning till hallen. Rymligt vardagsrum som präglas av ett fint ljusinsläpp via breda fönsterpartier. Utgång till ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. Övre plan nås via en trappa i hallen och erbjuder 3 bra sovrum varav det största med stor walk- in- closet. I anslutning till samtliga sovrum har man tillgång till helkaklat badrum. Vidare finns inredd vind med ett extra rum, utmärkt som kontor/gästrum eller bra förvaring.

  Friköpt tomt om 290 lättskötta kvadratmeter med gräsytor, planteringar och flera uteplatser. Här går det alltid att hitta en plats i solen eller i svalkande skugga. Mycket omtyckt område med generösa lekytor på gräsmattor och lekplatser. Samfällighet där garage + p-plats ingår samt sophantering, snöröjning, sandning, skötsel av gemensamma ytor och kabel-tv.

  Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 2 995 000 kr/bud
  Bostadstyp: Parhus
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Öknavägen 225
  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
  Boarea: 109 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 290 kvm
  Byggnadsår: 1983
  Driftkostnad: 48 318 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Brudslöjan 44
  Summa taxeringsvärde: 1 672 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  Entréplan

  Hall
  Snyggt och slitstarkt klinkergolv och ljust målade väggar. Bra förvaring i klädkammare.

  Kök
  Modernt kök med fina förvaringsmöjligheter i över- och underskåp bakom vita köksluckor. Slitstark laminatskiva med vitt kakel ovan och bra arbetsbelysning via integrerade spotlights under överskåpen. Matplats intill centralt placerat fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vitvarorna består av kyl- och frys i fullhöjd, inbyggnads ugn, inbyggnads mikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläktkåpa. Laminatgolv och vitmålade väggar.

  Tvätt
  Praktisk tvättstuga i anslutning till köket. Våtrumsmatta, tapet, arbetsyta, tvättställ och tvättmaskin och torktumlare i pelare. Här sitter även fjärrvärmeväxlaren.

  Dusch/wc
  Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv och komfortabel golvvärme. Dusch bakom vikväggar i klarglas, wc, handfat i kommod, badrumsspegel och handdukstork. Integrerade spotlights i taket.

  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som möbleras med soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Vid önskemål ryms även en större matgrupp. Breda fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Laminatgolv och målade väggar. Utgång till det inglasade uterummet som rymmer både matgrupp och loungemöbler. Skjutglaspartier för att ta sig vidare ut på altan och den egna trädgården.

  Övre plan
  Via vitmålad trätrappa från hallen når man det övre planet.

  Badrum
  Bra placerat i anslutning till samtliga sovrum. Helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Badkar på tassar, wc, handfat i kommod, förvaring och integrerade spotlights i taket.

  Sovrum
  3 st rymliga och bra sovrum som samtliga har plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering efter önskemål. Det största sovrummet har tillgång till egen walk- in- closet. Laminatgolv och tapetserade väggar.

  Loft
  Via vindsluckan i den övre hallen har man access till den inredda vinden som erbjuder ett utmärkt extrautrymme för kontorsplats, gästrum eller bra förvaringsmöjligheter. Inrett med laminatgolv och vitmålade panelväggar.

  Tomtarea: 290 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Uteplats: Altan i anslutning till entrén (sydväst). Inglasat uterum med utgång från vardagsrummet. Öppen altandäck samt altandäck i baksidans slänt som ger solchans från morgon till kväll.
  Beskrivning bilplats: Garage + p-plats ingår i samfälligheten. Flera gästparkeringar finns i området.
  Område: Hällby
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i barnvänliga Hällby, ca 6 kilometer väster om Eskilstuna. Områden har flera grönområden, Hällby IP med tillhörande motionsspår. Hällby skola F-6 ligger med promenadavstånd från bostaden, även förskola finns i bostadens närområde. Hällby nås enkelt med både bil och tätortstrafik med täta avgångar och busshållplats nära bostaden. För den som pendlar till Stockholm eller Västerås ligger bostaden perfekt belägen med en kort avstickare från E20. Med några minuters bilfärd eller 15 minuter på säkra cykelvägar nås både Folkesta handelscentrum samt Tuna Park.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1½-plans parhus
  Byggnadsår: 1983
  Fasad: Trä
  Stomme: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Betongplatta
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Förråd i anslutning till entrén. Lekstuga.
  Ventilationstyp: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2022-08-09
  Primärenergital: 78 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 108 kWh/kvm & år
  Energiklass: C
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  Uppvärmning: 10 600 kr/år
  El: 15 000 kr/år
  Vatten & avlopp: 7 218 kr/år
  Väg-/samfällighetsavgift: 12 000 kr/år
  Försäkring: 3 500 kr/år
  Totalt: 48 318 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr
  Pantbrev: 1 867 000 kr
  Personer i hushållet: 4
  Kommentar: Samfällighetskostnaden inkluderar garage, p-plats, underhåll gemensamma ytor, snöröjning, sandning, sophantering och kabel-tv.
  Fullvärde: Ja
  Nätbolag: Eskilstuna energi & miljö
  Elleverantör: Eskilstuna energi & miljö
  Elförbrukning: 8 818 kWh/år
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se