Intresseanmälan

  Tummelsta

  Tummelsta 96

  6 rum och kök - 200 kvm - 5 450 000 :-

  Tummelsta 96

  Pris: 5 450 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 6 (varav 3 sovrum)

  Boarea: 200 kvm

  Tomt: 4 562 kvm

  Byggnadsår: 2020

  Driftkostnad: 40 026 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Tummelsta 2:19

  Objektbeskrivning

  KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING, sofia@husrumfast.se Påkostad villa om hela 200kvm med fri utsikt över sjö och åkermark! Avstyckningsmöjligheter! Varmt välkommen till denna påkostade villa i vackra Tummelsta! Huset byggdes 2020 och har påkostade ytskikt som Ballingslöv kök med exklusiva granitbänkskivor och vitvaror, helkaklade badrum samt enhetligt parkettgolv med vattenburen golvvärme. Fantastiska sällskapsytor i öppen planlösning -vardagsrum, matrum och kök. Perfekt för stora middagsbjudningar. På det övre planet finns även tre tilltagna sovrum och allrum med utgång till den härliga altanen. OBS!! Möjlighet att kanske stycka av en del av tomten!! Varmt välkommen att visa ditt intresse!
  Fakta
  Pris: 5 450 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Tummelsta 96
  Antal rum: 6 (varav 3 sovrum)
  Boarea: 200 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 4 562 kvm
  Byggnadsår: 2020
  Driftkostnad: 40 026 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Tummelsta 2:19
  Summa taxeringsvärde: 2 948 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  Hall
  Välkommen in till denna rymliga hall med en pampig entré. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderoben med skjutbara spegeldörrar. Fönster i två väderstreck som ger ett behagligt ljusflöde. Hallen erbjuder ljusa väggar och grått praktiskt klinkergolv.

  Badrum
  Intill hallen finns ett av bostadens badrum. Ytan är helkaklad med moderna och stilrena materialval på väggar och golv. Utrustningen består av toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med tonade glasdörrar samt en handdukstork i mässing.

  Tvättstuga
  Intill badrummet finns även bostadens praktiska tvättstuga. Här finns det utrustning som tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Här finns även ett grovkök samt gott om förvaringsytor i form av skåp. Husets bergvärmepump från Nibe samt en extra varmvattenberedare om ca 100L.

  Vardagsrum
  Rakt fram i hallens riktning finns det ljusa, härliga vardagsrummet som genom den öppna planlösningen på ett socialt sätt sammansvetsas med köksdelen. Möblera ytan med soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Här finns även en mysig braskamin, perfekt att värma sig framför under årets kalla månader.

  Kök
  Snyggt och stilrent kök som erbjuder bra skåpsförvaring och goda arbetsytor. Skåpsluckor i en grå kulör som passar bra ihop med den svarta granitbänksskivan och mässingdetaljerna på blandaren och fläkten. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, fläkt, integrerad diskmaskin och micro. Här finns det även plats för stort matbord med tillhörande stolar. Målade väggar i grå kulör och parkettgolv. Vackert ljusinsläpp via fönster i olika väderstreck.

  Veranda
  Genom köket/vardagsrummet finns en utgång till bostadens veranda. Möblera med matplats eller annan loungemöbel.

  Allrum
  I hallen finns en trappa som leder upp till övervåningen. Här möts vi av en öppen yta där allrummet finns. Möblera i enkelhet med soffa, soffbord, mediamöbel, skrivbord eller annan möblering efter önskemål. Släta, målade väggar i vitt och parkettgolv. Här finns även en utgång till bostadens rymliga balkong. Här finns det gott om plats för en loungegrupp.

  Sovrum 1
  I höger riktning från övervåningens allrum finns ett utav sovrummen. Väggarna är målade i en harmonisk kulör och golvet belagt i parkett. Möblera med dubbelsäng, sängbord och annan möblering efter önskemål.

  Sovrum 2
  Bostadens andra sovrum har målade väggar i en ljusgrön kulör och parkettgolv. Här finns det plats för dubbelsäng, sängbord, förvaringsmöbel eller annan möblering efter önskemål.

  Sovrum 3
  Även det tredje sovrummet har en fin, harmonisk kulör på väggarna som går i rosa toner. Möblera med säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöbel. I samtliga sovrum finns det ett fint ljusinsläpp via två härligt placerade fönster.

  Badrum 2
  Snyggt helkaklat badrum i svart kakel med gulddetaljer. Ytan är utrustad med toalett, dusch med glasvägg, bubbelbadkar, dubbelhandfat med kommod, stor spegel samt handdukstork.

  Tomtarea: 4 562 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt/kuperad tomt
  Område: Tummelsta
  Allmänt om området: Sörmländsk lantlig idyll med vackra omgivningar och fina promenadstråk. Badplats inom kort gångavstånd till Bårsten. Bra fiskemöjligheter i Hagbysjön.
  Parkering: Plats för ett flertal bilar på den grusade uppfarten nedanför huset.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 2-plansvilla
  Byggnadsår: 2020
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Betongplatta
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump
  Ventilationstyp: Mekanisk till- och frånluft
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Vatten & avlopp: Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
  Ekonomi
  Uppvärmning: 26 400 kr/år
  Vatten & avlopp: 4 446 kr/år
  Sotning: 500 kr/år
  Väg-/samfällighetsavgift: 800 kr/år
  Renhållning: 2 880 kr/år
  Försäkring: 5 000 kr/år
  Totalt: 40 026 kr/år
  Pantbrev: 4 256 500 kr
  Personer i hushållet: 4
  Kommentar: Försäkringen är beräknad enligt schablon. Hushållselen är inräknad i uppvärmningskostnaden (elförbrukning ca 13400 kwh/år)
  Fullvärde: Ja
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se