Intresseanmälan

  Hälleforsnäs

  Åsgatan 1

  4 rum och kök - 115 kvm - 1 495 000 :-

  Besiktigad

  Säljarförsäkrad

  Visning

  2022-09-29

  17:30 - 18:15

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  2022-10-02

  11:00 - 11:45

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  Åsgatan 1

  Pris: 1 495 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)

  Boarea: 115 kvm

  Biarea: 47 kvm

  Tomt: 1 490 kvm

  Byggnadsår: 1936

  Driftkostnad: 34 527 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Flenmo 2:80

  Objektbeskrivning

  Varmt välkomna till denna charmiga bostad om 115 kvm fördelat på fyra rum och kök över 1,5-plan + källare. Åsgatan 1 är belägen i ett lugnt och familjevänligt område som erbjuder mycket vacker natur och trevlig omgivning. Här bor du i en hemtrevlig bostad som erbjuder trivsamma umgängesytor på entréplan i det mysiga köket och vardagsrummet, med en värmande öppen spis. Bostaden har tre tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum med fina ytskikt. På övre plan når vi den generösa balkongen där man kan njuta av både utsikt och lugn. På källarplanet finns det goda förvaringsytor samt pannrum (bergvärme) och tvättstuga. Härlig friköpt tomt med lekvänliga gräsytor, planteringar, buskar och en rymlig uppfart med...
  Varmt välkomna till denna charmiga bostad om 115 kvm fördelat på fyra rum och kök över 1,5-plan + källare. Åsgatan 1 är belägen i ett lugnt och familjevänligt område som erbjuder mycket vacker natur och trevlig omgivning. Här bor du i en hemtrevlig bostad som erbjuder trivsamma umgängesytor på entréplan i det mysiga köket och vardagsrummet, med en värmande öppen spis. Bostaden har tre tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum med fina ytskikt. På övre plan når vi den generösa balkongen där man kan njuta av både utsikt och lugn. På källarplanet finns det goda förvaringsytor samt pannrum (bergvärme) och tvättstuga. Härlig friköpt tomt med lekvänliga gräsytor, planteringar, buskar och en rymlig uppfart med plats för flera bilar. På tomten finns även bra förrådsutrymmen, ett trevligt växthus och bland annat äppelträd, körsbärsträd och rabarber. Snabbt bredband via fiber och bra uppvärmning med bergvärme!

  Bra kommunikationer med busshållsplats i närheten samt tågstation. I byn finns mataffär, pizzerior, bruksrestaurangen med kvalitetsmat, padelhall och barnomsorg fsk-åk 6. Ca 15 km med bil till Flen för apotek, systembolag, matbutiker och restauranger. Härlig miljö i ett lugnt bostadsområde och promenadavstånd till badplatser och trivsamma motionsspår med anslutning till Sörmlandsleden.

  Om du gillar natur, pyssla på tomten och söker ett trivsamt hem är Åsgatan 1 perfekt för dig!
  Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 495 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Åsgatan 1
  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
  Boarea: 115 kvm
  Biarea: 47 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 1 490 kvm
  Byggnadsår: 1936
  Driftkostnad: 34 527 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Flenmo 2:80
  Summa taxeringsvärde: 894 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  ENTRÈPLAN
  Hall
  Tillbyggd entréhall som rymmer hatthylla och skoställ. Ljus kulör på väggarna och golvet är belagt med slitstark plastmatta.

  Badrum
  Intill hallen finns bostadens helkaklade badrum. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv med komfortabel golvvärme. Ytan erbjuder fina ytskikt och ett fint ljusinsläpp via det centralt placerade fönstret. Utrustningen består av wc, handfat, kommod, badrumsspegel och badkar.

  Kök
  Vidare in i bostaden möts vi av ett mysigt kök med en välbevarad äldre charm på inredningen. Här erbjuds generösa förvaringsytor i över- och underskåp och goda arbetsytor på rejäla arbetsbänkar. Vita skåpsluckor, brun bänkskiva och kakel ovanför spisdelen. Laminatgolv och tapetserade väggar med vackert motiv som gör sig bra med resterande inredning. Här finns det plats att möblera med matbord för fyra. Fint ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis med häll, fläktkåpa och diskmaskin.

  Vardagsrum
  Trivsamt vardagsrum med vita väggar, trägolv och ett fint ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Möblera med soffa, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang efter smak. Här finns en värmande öppen spis med insats som bidrar till en mysig känsla till bostaden.

  Sovrum 1
  Från vardagsrummet når vi ett utav bostadens tilltagna sovrum. Bröstpanel, ljus tapet, vitt tak och trägolv. Möblera med säng, sängbord och extern förvaringsmöbel.

  ÖVRE PLAN
  Via trappan som finns placerad vid hallen når vi bostadens andra plan.

  Uteplats/balkong
  Via övervåningen kommer vi ut till den trivsamma balkongen. En perfekt yta att spendera tid på under årets varma månader. Möblera med loungegrupp alternativt andra vilsamma utemöbler.

  Sovrum 2
  Tilltaget sovrum med ett stort fönsterparti som skänker behagligt ljusinsläpp. Ytan rymmer säng, sängbord och övrigt möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i rymliga garderober. Tapetserade väggar i en grön kulör, vitt tak och trägolv.

  Sovrum 3
  Vägg i vägg med sovrum 2 finns bostadens tredje sovrum. Möblera i enkelhet med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang efter smak. Vita väggar, vitt tak och trägolv. Centralt placerade fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp.

  KÄLLARE
  I bostadens källare finns det goda utrymmen för förvaring och tvättstuga. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättställ samt ett separat pannrum som huserar bergvärmepump (Nibe F1226). Ytskikten består av målat betonggolv och vitmålade betongväggar.

  Tomtarea: 1 490 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Övrigt om tomt: Lummig och uppväxt trädgårdstomt med gräsytor som bjuder in till både avkoppling, spring och lek. På tomten finns även körsbärsträd, krusbär, äppelträd, rabarber samt ett växthus.
  Uteplats: Möjlighet till flera spontana uteplatser i trädgården. Trivsam balkong med utsikt över tomten.
  Beskrivning bilplats: Grusad uppfart med utrymme för flera bilar.
  Område: Hälleforsnäs
  Allmänt om området: Trevlig gammal bruksort som erbjuder bra kommunikationer med buss och tåg. Byn omges av vacker sörmlandsnatur där Sörmlandsleden passerar och här finns även 2 badplatser. Det tidigare bruket huserar idag ett ostmejeri med prisbelönta ostar, 2 pizzerior samt bruksrestaurangen med kvalitetsmat. Kolhusteatern i historisk miljö som varje år erbjuder underhållning i olika former. Padelhall, idrottsplats och baromsorg fsk-åk 6.
  Till Flen är det 15 km och till Eskilstuna 3 mil.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1½-plansvilla med källare
  Byggnadsår: 1936 (Ombyggt 1974)
  Fasad: Tegel och trä
  Stomme: Trä
  Fönster: 2+1-glas
  Grundmur: Betong
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Källare och torpargrund
  Uppvärmning: Bergvärme och insatskamin
  Övriga byggnader: På tomten finns garage sammanhängande med ett förråd, dessa byggnader har jordgolv. Växthus.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2022-08-29
  Primärenergital: 114 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 85 kWh/kvm & år
  Energiklass: D
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  El: 18 538 kr/år
  Vatten & avlopp: 8 986 kr/år
  Renhållning: 2 503 kr/år
  Försäkring: 4 500 kr/år
  Totalt: 34 527 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 6 705 kr
  Pantbrev: 550 000 kr
  Personer i hushållet: 4
  Kommentar: Elkostnaden avser både uppvärmning och hushållsel.
  Fullvärde: Ja
  Elförbrukning: 9 269 kWh/år
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se