Intresseanmälan

  Odlaren

  Trastvägen 7A

  6 rum och kök - 163 kvm - 4 495 000 :-

  Besiktigad

  Trastvägen 7A

  Pris: 4 495 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 6 (varav 4 sovrum)

  Boarea: 163 kvm

  Tomt: 1 753 kvm

  Byggnadsår: 1988

  Driftkostnad: 43 838 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Odlarjorden 4

  Objektbeskrivning

  Varmt välkommen till denna trivsamma bostad om 163 kvm i mycket omtyckta och attraktiva Odlaren! Bostaden präglas av trevliga umgängesytor och rymliga sovrum som disponeras på två våningsplan. Entréplanet erbjuder en tilltagen hall med ett läckert klinkergolv som är enhetligt med bostadens kök. Rymligt kök med gott om utrymme och bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Utrymme för matplats intill centralt placerade fönster. Entréplanet har därutöver tre trivsamma sovrum, praktisk tvättstuga/groventré, helkaklat badrum med komfortabel golvvärme samt ett rymligt vardagsrum med braskamin som erbjuder fina sällskapsytor. Från vardagsrummet når vi även bostadens inglasade uterum som förlänger sommaren! Därutöver finns...
  Varmt välkommen till denna trivsamma bostad om 163 kvm i mycket omtyckta och attraktiva Odlaren! Bostaden präglas av trevliga umgängesytor och rymliga sovrum som disponeras på två våningsplan. Entréplanet erbjuder en tilltagen hall med ett läckert klinkergolv som är enhetligt med bostadens kök. Rymligt kök med gott om utrymme och bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Utrymme för matplats intill centralt placerade fönster. Entréplanet har därutöver tre trivsamma sovrum, praktisk tvättstuga/groventré, helkaklat badrum med komfortabel golvvärme samt ett rymligt vardagsrum med braskamin som erbjuder fina sällskapsytor. Från vardagsrummet når vi även bostadens inglasade uterum som förlänger sommaren! Därutöver finns en altan delvis under tak i anslutning till bostadens entré. Övre plan möter upp med ett stort allrum, badrum med bastu och ytterligare ett rymligt sovrum. Bredband via fiber. Ny frånluftsvärmepump från 2023 med vattenburen värme. Rymlig uppfart och dubbelgarage.

  Friköpt tomt om 1753 kvm med främst öppna lekvänliga gräsytor insynsskyddade av omkringväxande buskar. Spännande för barnen med den intilliggande skogen som lockar till äventyr eller lugna skogspromenader. Odlaren är ett mycket familjärt och populärt bostadsområde med nära tillgång till naturen med motionsspår och grundskolor fsk-åk 9. I området finns välsorterad matbutik, fotbollsplaner, ishall, friidrottsanläggning och Eskilstuna golfklubb som erbjuder fin golfbana, omtyckta restauranger och relaxavdelning i nybyggda faciliteter. Här bor du med vackra grönområden runt hörnet men samtidigt med ett behagligt cykelavstånd till Centrum. Med bil når man snabbt E20 för vidare färd mot Stockholm och Västerås.

  Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 4 495 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Trastvägen 7A
  Antal rum: 6 (varav 4 sovrum)
  Boarea: 163 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 1 753 kvm
  Byggnadsår: 1988
  Driftkostnad: 43 838 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Odlarjorden 4
  Summa taxeringsvärde: 3 157 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  ENTRÈPLAN
  Hall
  Rymlig hall med klinkergolv, vita målade väggar, utrymme för hatthylla, skoställ samt annan förvaringsmöbel. Frostat fönster i ytterdörren som skänker ett behagligt ljusinsläpp.

  Kök
  Trivsamt kök med matdel framför två tilltagna fönster. Klinkergolv, målade väggar i grå kulör som går bra ihop med de vita köksluckorna. Bänkskiva i trä med kakel ovan. Bra förvaring i över- och underskåp samt goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, spishäll och fläktkåpa.

  Tvättstuga/groventré
  Praktisk tvättstuga inredd med klinkergolv och en ljus färgsättning på väggarna. Bra skåpförvaring, bänkytor och tvättställ. Utrustat med tvättmaskin och torkskåp. Här finns även luftvärmepumpen. Praktisk in-/utgång till uppfarten.

  Vardagsrum
  Stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matdel, en utmärkt sällskapsyta som möbleras med soffa, soffgrupp, mediamöbel och matgrupp. Parkettgolv, målade väggar i en vit kulör och en värmande braskamin. Behagligt ljusinsläpp från fönster samt utgång till bostadens inglasade uterum.

  Sovrum 1
  Målade väggar, parkettgolv och centralt placerat fönster. Kan möbleras med säng och skrivbord, alternativt användas som kontor/gästrum.

  Sovrum 2
  Målade väggar, parkettgolv och centralt placerat fönster. Kan möbleras med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering efter smak. Platsbyggda garderober med skjutdörrar.

  Sovrum 3
  Målade väggar och parkettgolv. Möblera med säng, sängbord och annat möblemang efter önskemål. Centralt placerat fönster.

  Badrum
  Helkaklade väggar, klinkergolv och komfortabel golvvärme. Öppningsbart fönster för ett naturligt ljusinsläpp. Utrustning som wc, handfat i kommod, spegelskåp, badkar och handdukstork.

  ÖVRE PLAN
  Allrum
  Rymligt allrum med plastmatta och ljusa väggar. Möblera med soffa, fåtöljer, soffbord samt mediamöbel. Tillgång till praktisk klädkammare.

  Badrum
  Våtrumsmatta, helkaklade väggar och öppningsbart fönster som bidrar till ett behagligt ljusinsläpp. Wc, handfat i förvaringsskåp, duschkabin och handdukstork. Här finns även en tilltagen bastu.

  Sovrum 4
  Rymligt med väggarna målade i ljus färgsättning och golvet belagt med plastmatta.

  Tomtarea: 1 753 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Övrigt om tomt: Härlig tomt med fina gräsytor för umgänge, spring och lek. Delvis kuperad med baksidans trädgård gränsande mot skog som lockar till skogspromenader eller upptäcktsfärd för de yngre. Tomtens nedre del erbjuder en stor öppen yta insynsskyddad av buskar.
  Uteplats: Utgång från vardagsrummet till rymlig inglasad altan som via skjutglaspartier kan öppnas upp mot trädgårdens skyddade miljö. I anslutning till entrén finns altan delvis under tak.
  Beskrivning bilplats: Rymlig uppfart med plats för flera bilar samt dubbelgarage. Dubbelgaraget har betonggolv och går att hålla uppvärmt via el-radiatorer.
  Område: Odlaren
  Allmänt om området: Odlaren är ett mycket familjärt och populärt bostadsområde med nära tillgång till naturen med motionsspår och grundskolor fsk-åk 9. I området finns välsorterad matbutik, fotbollsplaner, ishall, friidrottsanläggning och Eskilstuna golfklubb som erbjuder fin golfbana, omtyckta restauranger och relaxavdelning i nybyggda faciliteter. Här bor du med vackra grönområden runt hörnet men samtidigt med ett behagligt cykelavstånd till Centrum. Med bil når man snabbt E20 för vidare färd mot Stockholm och Västerås.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1½-plansvilla
  Byggnadsår: 1988 (Ombyggt 1997)
  Fasad: Stående träpanel
  Stomme: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Sadeltak
  Grundmur: Krypgrund
  Uppvärmning: Frånluftvärmepump (-23) med vattenburna radiatorer, luftvärmepump, el-radiatorer
  Övriga byggnader: Praktiskt dubbelgarage. Redskapsbod på tomten.
  Ventilationstyp: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-02-26
  Primärenergital: 136 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 94 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  El: 31 850 kr/år
  Vatten & avlopp: 4 570 kr/år
  Renhållning: 2 918 kr/år
  Försäkring: 4 500 kr/år
  Totalt: 43 838 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 287 kr
  Pantbrev: 3 833 000 kr
  Personer i hushållet: 3
  Kommentar: Elkostnaden avser både hushållsel och uppvärmning.
  Fullvärde: Ja
  Nätbolag: Eskilstuna Energi & Miljö
  Elförbrukning: 15 925 kWh/år
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se