Intresseanmälan

  Stenby

  Gnejsgången 13

  2 rum och kök - 69 kvm - 1 995 000 :-

  Gnejsgången 13

  Pris: 1 995 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Tomträtt

  Antal rum: 2 (varav 1 sovrum)

  Boarea: 69 kvm

  Tomt: 276 kvm

  Byggnadsår: 1981

  Driftkostnad: 34 100 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Lupinen 6

  Objektbeskrivning

  Varmt välkomna till detta smakfulla parhus som genomgått större renoveringar! Här erbjuds fina, renoverade ytskikt med ljusa och trivsamma materialval. Vi välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare samt inbyggda garderober. I höger riktning finns det stilrena vardagsrummet, vägg i vägg med sovrummet. Ett helkaklat badrum som rymmer både tvättmaskin och torktumlare och ett generöst kök med stilrena ytskikt, bra skåpsförvaring och goda arbetsytor. Från köket når vi bostadens trevliga uterum med skjutbara fönsterpartier. Detta blir ett extrarum som man mer än gärna tillbringar mycket tid i. ...
  Varmt välkomna till detta smakfulla parhus som genomgått större renoveringar! Här erbjuds fina, renoverade ytskikt med ljusa och trivsamma materialval. Vi välkomnas in i en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare samt inbyggda garderober. I höger riktning finns det stilrena vardagsrummet, vägg i vägg med sovrummet. Ett helkaklat badrum som rymmer både tvättmaskin och torktumlare och ett generöst kök med stilrena ytskikt, bra skåpsförvaring och goda arbetsytor. Från köket når vi bostadens trevliga uterum med skjutbara fönsterpartier. Detta blir ett extrarum som man mer än gärna tillbringar mycket tid i.

  Bostaden är bekvämt belägen i Stenby med ett utmärkt läge. I området finns det både lekplatser, föskola och nära tillgång till Kronskogen som erbjuder vackra promenadstråk. Här har du även gångavstånd till mataffärer, apotek samt Tuna park och dess utbud. Med goda bussförbindelser kan du med enkelhet ta dig till Eskilstuna Centrum. Varmt välkommen på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 995 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Tomträtt
  Gatuadress: Gnejsgången 13
  Antal rum: 2 (varav 1 sovrum)
  Boarea: 69 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 276 kvm
  Byggnadsår: 1981
  Driftkostnad: 34 100 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Lupinen 6
  Summa taxeringsvärde: 1 190 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  Hall
  Stilren och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen finns en praktisk klädkammare samt en inbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar. Möblera ytan med hatthylla och skoställ. Ljust målade väggar och parkettgolv.

  Kök
  Modernt renoverat kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp bakom vita köksluckor. Köksbänken är i en grå kulör med vitt kakel ovan. Här finns kyl, frys, ugn, induktionshäll, fläktkåpa, mikro samt en integrerad diskmaskin. Möblera med köksbord och annat möblemang efter smak. Fint ljusinsläpp från fönster samt altandörr som leder ut till bostadens uterum, vidare till övrig tomt. Ytan har skjutbara fönsterpartier, trägolv och plast tak. Möblera med loungegrupp, matplats samt övrig möblering.

  Vardagsrum
  Trivsamt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang. Centralt placerat fönster som skänker ett behagligt ljusinsläpp. Målade väggar i vit kulör och parkettgolv. Detta rum kan även användas som sovrum.

  Sovrum
  Vägg i vägg med vardagsrummet finns bostadens sovrum som har plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Väggarna är enhetliga med resterande bostad och är målade i vit kulör och golvet belagt i parkett.

  Badrum
  Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv. Utrustningen består av toalett, dusch med glasväggar, handfat, kommod och spegelskåp. Badrummet rymmer även tvättmaskin och torktumlare.

  Tomtarea: 276 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Område: Stenby
  Allmänt om området: I Stenby bor du i ett trivsamt område med ett perfekt läge. Här bor du med närhet till lekplatser, förskola, matbutik och apotek. Nära tillgång till Kronskogen som erbjuder vackra promenadstråk samt en bekväm gångbana ner till Tuna park och dess utbud. Här finns det bra bussförbindelser till Eskilstuna centrum som erbjuder restauranger, gym, Universitet och tågstation.
  Parkering: En parkering tillhör bostaden och fås genom samfälligheten. Gäster kan med enkelhet stå i området.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1-planshus (parhus)
  Byggnadsår: 1981
  Fasad: Puts
  Fönster: 3-glas
  Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Betongplatta
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt om byggnaden: Utförda renoveringar:
  De flesta renoveringar har utförts under 2021 som:
  Stambyte, köksbyte, ytskikt som parkettgolv och målade tak/väggar, helkaklat badrum med golvvärme, byte till 3-glas fönster, Decatek behandlat taket 2020 med 10-års garanti samt byte av ventilation och nya innedörrar. Ny el i huset.
  Övriga byggnader: Förråd finns på tomten perfekt för trädgårdsredskap och utemöbler. Internet via fiber från Telenor 500/500. Ingår i avgiften till samfälligheten.
  Ventilationstyp: Mekanisk frånluft
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2015-11-11
  Energiförbrukning: 125 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  Uppvärmning: 9 146 kr/år
  El: 4 761 kr/år
  Vatten & avlopp: 5 327 kr/år
  Väg-/samfällighetsavgift: 10 800 kr/år
  Försäkring: 4 066 kr/år
  Totalt: 34 100 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 925 kr
  Tomträttsavgäld: 9 192 kr/år
  Tomträttsavgäld gäller t.o.m: 2030-06-30
  Avgäldsperiod: 10 år
  Pantbrev: 503 000 kr
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: I samfälligheten ingår det bredband, parkering och renhållning.
  Fullvärde: Ja
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  Extrakontakt

  0704-509506 robert@husrumfast.se