Intresseanmälan

  Torshälla

  Gesällgränd 6C

  2 rum och kök - 67 kvm - 1 675 000 :-

  Visning

  2022-10-02

  15:15 - 15:45

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  2022-10-03

  19:00 - 19:30

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  Gesällgränd 6C

  Pris: 1 675 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: BRF Gesällen 4 i Torshälla

  Antal rum: 2

  Boarea: 67 kvm

  Våning: 2

  Avgift: 4 597 kr

  Byggnadsår: 1900/2019

  Driftkostnad: 1 000 kr/år

  Hiss: Nej

  Objektbeskrivning

  Med utmärkt läge intill ån i Torshälla finns nu möjligheten att förvärva en modern 2:a i toppskick. Högt i tak, stora fönster med djupa fönsternicher, höga socklar och detaljer som skvallrar om bostadens ursprung gör det lätt att trivas. Uteplats i anslutning till entrén och en grönskande gård ger en fin inramning. Härlig planlösning med fina sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Ljus och välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Snyggt och rymligt sovrum bakom industriglasprofiler, dessutom bra förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar. Påkostat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående...
  Med utmärkt läge intill ån i Torshälla finns nu möjligheten att förvärva en modern 2:a i toppskick. Högt i tak, stora fönster med djupa fönsternicher, höga socklar och detaljer som skvallrar om bostadens ursprung gör det lätt att trivas. Uteplats i anslutning till entrén och en grönskande gård ger en fin inramning. Härlig planlösning med fina sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Ljus och välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Snyggt och rymligt sovrum bakom industriglasprofiler, dessutom bra förvaring bakom garderobsvägg med skjutdörrar. Påkostat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med behaglig golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående smakfulla färgval och enhetligt 1-stavs- ekparkettgolv med golvvärme i samtliga rum. Härlig fönstersättning som skänker ett naturligt ljusinsläpp till bostaden samt fin utsikt mot ån från kök och vardagsrum. Bra förvaring i ett rymligt förråd beläget i en separat gemensam byggnad på gården. Låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten och hushållsel!

  Liten familjär bostadsrättsförening med stabil ekonomi samt nyrenoverad byggnad. En harmonisk och avkopplande boendemiljö med gemensam trädgård och uteplats med vacker utsikt över ån. Kanonläge i anrik miljö nedanför Holmberget med Torshällaån som närmsta granne. Fina promenadstråk och närhet till allehanda service. Upplev pittoreska gamla stan med charmiga kullerstensgator, promenad/motionsstråk intill ån med Allan Ebelings Tors bockar och närhet till en mycket fin utomhusanläggning för den träningsintresserade. Stanna till vid intilliggande Gröna Villan för en avkopplande lunch eller ta en kort cykeltur till omtyckta Slagsta Glass, här bor du med närhet till det mesta. Endast ca 10 min med bil till Eskilstunas centrala delar och cykelbana hela vägen in till stan.

  Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 675 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Gesällgränd 6C
  Antal rum: 2
  Boarea: 67 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 1102
  Våning: 2/2
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 18.82
  Byggnadsår: 1900/2019
  Avgift: 4 597 kr
  Driftkostnad: 1 000 kr/år
  Beskrivning

  Hall
  Rymlig hall med ljusa målade väggar och snyggt, slitstarkt klinkergolv i grå ton. Praktisk avhängningsyta och gott om förvaring i platsbyggd garderob hela vägen upp till tak med skjutdörrar.

  Badrum
  Tidlöst badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme för hög komfort. Integrerade dimbara spotlights i taket. Takdusch bakom väggar i klarglas och uppvärmd handdukstork. Handfat i kommod, badrumsspegel med integrerad belysning och wc. Praktsik tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare från Samsung.

  Sovrum
  Snyggt och modernt sovrum bakom industriglasprofiler och en behaglig grön ton på väggarna som kontrasterar snyggt mot bostadens i övrigt ljusa färgsättning. Skenor i taket med mörkläggande gardiner för möjlighet till en privatare känsla. Rymligt och med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Bra förvaring längst hel garderobsvägg där man utnyttjar hela takhöjden, praktiskt dolt av skjutdörrar. Gott om plats för en dubbelsäng och sängbord.

  Kök/matplats/Vardagsrum
  Generös öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Härlig takhöjd och smakfull fönstersättning som ger ett naturligt ljusinsläpp och ramar in utsikten på ett fint sätt. Här möbleras med soffgrupp, mediamöbel och matplats för 4-6 personer. Stilfullt kök med förvaring i över- och underskåp bakom vita profilerade luckor. Påkostade stenbänkar att arbeta på med vitt kakel ovan. Fullutrustat med kyl/frys från Bosch och från Samsung: induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro.

  Uteplats
  Uteplats i anslutning till entrén. Här finns plats för grill och liten matgrupp eller lounge med härlig utsikt mot grönska och ån.

  Till bostaden hör 1 lägenhetsförråd i separat gemensam byggnad på gården.

  Område: Torshälla
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med nära tillgång till vacker natur. Här bor du med utsikt mot Torshällaån, grönområden och fina promenadstråk. Behagligt gångavstånd till Östra torget med utbud av affärer, restauranger och apotek. I området finns även skola, förskola, gym och lekplatser. Goda bussförbindelser till Eskilstuna centrum som bland annat erbjuder Universitet, restauranger och tågstation.
  Parkering: P-plats med separat kö (250 kr/mån). Allmän parkering i anslutning till bostaden utan kostnad.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1900/2019
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Vatten-/luftvärmepump med vattenburen golvvärme
  Ventilationstyp: Mekanisk
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Förening
  Föreningens namn: BRF Gesällen 4 i Torshälla
  Antal lägenheter: 6
  Parkering: P-plats med separat kö (250 kr/mån).
  TV & Bredband: Varje lägenhetsinnehavare ansvarar för eget mobilt bredband. Förberett för fiber.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 4 597 kr (inkl värme, vatten och hushållsel)
  Driftkostnad:
  Försäkring: 1 000 kr/år
  Totalt: 1 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablon
  Planlösning
  Planritningsbild

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se