Intresseanmälan

  Gamla stan

  Köpmangatan 7B

  4 rum och kök - 112 kvm - 5 595 000 :-

  Köpmangatan 7B

  Pris: 5 595 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna

  Antal rum: 4

  Boarea: 112 kvm

  Våning: 3

  Avgift: 5 990 kr

  Byggnadsår: 2017-2019

  Driftkostnad: 7 800 kr/år

  Hiss: Ja

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Spektakulär lägenhet med ett av Eskilstunas vackraste lägen! Varmt välkommen till Köpmangatan 7B och denna fantastiska 4:a om 113 kvm, belägen på tredje våningen med hiss från markplan. Nyproducerat från 2017-2019. Bostaden genomsyrar exklusiva och tidlösa materialval samt exceptionella ytor utöver det vanliga. Härligt ljusinsläpp från magnifika fönster från tre håll och en vacker utsikt över Eskilstuna ån med ett oslagbart solläge. Golvet är belagt med genomgående enstavigt vitaliserat parkett, väggarna målade i trivsamma toner och infällda spotlights finns i badrum, sällskapsytor och hall. Här erbjuds ett stilsäkert kök från Vedum som är inrett med klassiska neutrala färger i kombination till ett vackert...
  Spektakulär lägenhet med ett av Eskilstunas vackraste lägen! Varmt välkommen till Köpmangatan 7B och denna fantastiska 4:a om 113 kvm, belägen på tredje våningen med hiss från markplan. Nyproducerat från 2017-2019. Bostaden genomsyrar exklusiva och tidlösa materialval samt exceptionella ytor utöver det vanliga. Härligt ljusinsläpp från magnifika fönster från tre håll och en vacker utsikt över Eskilstuna ån med ett oslagbart solläge. Golvet är belagt med genomgående enstavigt vitaliserat parkett, väggarna målade i trivsamma toner och infällda spotlights finns i badrum, sällskapsytor och hall. Här erbjuds ett stilsäkert kök från Vedum som är inrett med klassiska neutrala färger i kombination till ett vackert kakel. Öppen planlösning mot vardagsrummet som vävs samman med stora fönsterpartier och enhetliga parkettgolv. Utgång till den otroliga balkongen som erbjuder ett solläge stora delar av dagen. I övrigt finns det två sovrum, klädkammare, två helkaklade badrum varav ett är bekvämt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.

  Föreningens innegård erbjuder ett trevligt trädäck med första parkett till ån med härlig kvällssol. Här finns tillgång till gemensam grill- och sittplats. Innegården nås genom en fjärrstyrd grind där varje lägenhetsinnehavare får en egen fjärrkontroll, kodsystem finns. Här finns 9 parkeringsplatser med ledstolpar med separat kösystem och flertal cykelparkparkeringar. På Köpmangatan 7B bor du med ett attraktivt läge i Gamla Stan med närhet till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor av ån. I närområdet finns även livsmedelsaffär, trevliga restauranger, gym, apotek m.m. Endast 5-10 minuters promenad till Eskilstuna city. Välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 5 595 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Köpmangatan 7B
  Antal rum: 4
  Boarea: 112 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 304 (1204)
  Våning: 3/3
  Hiss: Ja
  Andelstal i förening: 5.97383
  Byggnadsår: 2017-2019
  Avgift: 5 990 kr
  Driftkostnad: 7 800 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 1 269 727 kr
  Beskrivning

  Hall – Ljus och rymlig hall med utrymme för skoställ och hatthylla. Anslutning till ett förråd som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ytterligare förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med skjutdörrar. Vitlaserat parkettgolv och infällda spotlights som är enhetliga genom bostaden.
  Badrum 1 – Intill hallen finns ett mindre badrum. Helkaklat och utrustat med toalett, kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork och komfortabel golvvärme.
  Sovrum 1 – Används idag som kontor, går utmärkt att användas som sovrum. Fönster i två riktningar. Plats för säng, sängbord och annat möblemang. Inbyggd garderob med skjutdörrar.
  Klädkammare - Fantastisk klädkammare med heltäckningsmatta, ljusa väggar och externa garderober.
  Badrum 2 – Stort helkaklat badrum med klinker från Höganäs. Utrustat med toalett, kommod, spegelskåp med LED-belysning, dusch med vikbara glasväggar och handdukstork. Dessutom bekvämt utrustat med tvättmaskin och diskmaskin från Miele och ett torkskåp.
  Kök/vardagsrum – Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt och stilrent kök från Vedum med hög kvalité. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnads Micro och diskmaskin. Praktisk köksö med eluttag. Plats för större matbord. Utgång till balkong. Anslutning till vardagsrum. Erbjuder trivsamma sällskapsytor.
  Sovrum 2 – Stort sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang. Trevliga färgval och två fönster med utsikt mot ån.

  Område: Gamla stan
  Allmänt om området: Bostad belägen på attraktiva och tillgängliga Köpmangatan, Gamla Stan. Utanför bostaden finns Eskilstunaån med mysig promenad intill. Området präglas av äldre charm med fina hus och omgivningar. Här finns anor från lång tid tillbaka och det anordnas både marknader och historiska vandringar. Eskilstuna centrum nås till fots och erbjuder shopping, bibliotek, högskola och nattliv. Även tågstation med anknytningar till hela Mälardalen finns på promenadavstånd.
  Parkering: 9 parkeringsplatser med el-stolpe, 500 kr/mån, separat kösystem.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 2017-2019
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt om byggnaden: Nyproducerat 2017-2019. Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

  Möjlighet att installera både braskamin, AC och markiser.

  Info gällande månadsavgift:
  Styrelsen har gjort en noggrann analys av föreningens ekonomi och konstaterat att medlemsavgiften inte behöver höjas under 2023.
  Om det inträffar oförutsedda händelser inträffar kan dock beslutet ändras.
  Styrelsen har gjort en preliminär bedömning att avgiften kan behöva höjas under nästa år med 3 -5 %.
  Ventilationstyp: FTX
  Energideklaration utförd: Nej
  Energiklass: None
  Förening
  Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
  Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Svärdsliljan 1 i Eskilstuna registrerades hos Bolagsverket den 25 januari 2017. På fastighet har den befintliga verkstads och kontorsfastigheten byggts om till 13 st lägenheter och därtill byggts en radhusbyggnad, innefattande 4 lägenheter, samt ett enplanshus, bestående av 2 lägenheter.
  Antal lägenheter: 19
  Parkering: 9
  TV & Bredband: Fiber
  Gemensamma utrymmen: Gemensam uteplats på terass
  Ekonomi
  Månadsavgift: 5 990 kr (Inkl värme, vatten, renhållning)
  Driftkostnad:
  El: 5 400 kr/år
  Försäkring: 2 400 kr/år
  Totalt: 7 800 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se