Intresseanmälan

  Valhalla

  Schröderstiernas väg 13

  4 rum och kök - 97 kvm - 2 795 000 :-

  Säljarförsäkrad

  Schröderstiernas väg 13

  Pris: 2 795 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)

  Boarea: 97 kvm

  Biarea: 46 kvm

  Tomt: 864 kvm

  Byggnadsår: 1926

  Driftkostnad: 40 387 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Narcissen 20

  Objektbeskrivning

  Välkommen till Schröderstiernas väg 13! Denna bostad är centralt belägen i lugna och barnvänliga Valhalla. Ett trivsamt område med närhet till allt. Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren och har genomgående fina ytskikt. Här finns bland annat trevliga umgängesytor, två stora sovrum, badrum, WC och renoverat kök. Större renoveringar som nytt tak, dränering, nyputsad/tilläggsisolerad fasad utfördes 2015. Fiber finns. Huset är besiktigat! En bostad som bör upplevas på plats - redo för inflytt! Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Fakta
  Pris: 2 795 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Schröderstiernas väg 13
  Antal rum: 4 (varav 3 sovrum)
  Boarea: 97 kvm
  Biarea: 46 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 864 kvm
  Byggnadsår: 1926
  Driftkostnad: 40 387 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Narcissen 20
  Summa taxeringsvärde: 1 606 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Bredband: Fiber
  Beskrivning

  Entréplan
  Interiör
  Hall
  När du går in i bostaden passerar du en mycket praktisk, inglasad farstu med klinkerbelagt golv. Här kan du med fördel placera en enklare sittmöbel där du kan njuta av morgonkaffet i lugn och ro. Utrymmet kan också nyttjas för förvaring av ytterkläder och skor. Väl inne i hallen väntar en smakfull och lätt inredning bestående av ljusgrå, tapetserade väggar tillsammans med ett mörkt golv. Möblera hallen med klädhängare och skoställ. Hallen har fönster.
  WC
  I anslutning till hallen finns en gästtoalett. Denna är utrustad med toalett, kommod, blandare. Utrymmet har vita väggar och mörkt golv. Fönster finns.

  Kök
  Mellan hall och kök finns en inre hall med tillhörande kamin, vilken ger en hög mysfaktor och skänker bostaden värme under de kallare månaderna på året. Här finns också den trapp som leder upp till bostadens övre plan. Köket har en smakfull inredning, ytans väggar är målade i grått och har ett mörkt golv, enhetligt med resterande rum på bostadens entréplan. Köket är utrustat med kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Skåpluckorna är vita, vilket bryter av snyggt mot den mörka köksbänken. Här finns gott om förvaringsutrymmen i både lådor och skåp. Tilltagen bänkyta, perfekt för dig som gillar matlagning och andra köksbestyr. Köket har flera fönster som släpper in gott om dagsljus. Möblera köket med matbord och fyra stolar.

  Vardagsrum
  Innanför bostadens hall, vägg i vägg med köket finns vardagsrummet. Denna yta är väl tilltagen och har ett elegant burspråk som ger rummet djup och lyfter ljusflödet i rummet. Ytan har ljust målade väggar och mörkt golv. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, tv-möbel samt övrig inredning.

  Övre plan
  Sovrum 1
  En mörk, estetiskt tilltalande trapp leder din väg upp till bostadens övre plan. Ett snyggt, vitt trappräcke ramar in området, trappens två fönster släpper in ett fint ljus. Till vänster om trappen finns detta sovrum. Här är väggarna ljusa och delvis prydda med en mönstrad tapet. Ytans golv är mörka, enhetligt med resten av rummen på detta våningsplan. Möblera sovrummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Sovrummet har flera fönster.

  Sovrum 2
  Ett väl tilltaget rum med brutet tak vilket ger karaktär och smakfull känsla. Ljusa ytskikt och mörkt golv. Inred rummet med säng, sängbord, skrivbord och förvaringsmöbel. Rummet har flera fönster vilka släpper in gott om dagsljus.

  Badrum
  Delvis kaklat badrum i neutrala toner. Inredning som badkar, dusch, kommod, blandare, spegel, elektrisk handdukstork, toalett. Badrummet har fönster.

  Nedre plan
  En vit trapp med trappmatta och belysning leder vägen till bostadens nedre plan. Här är golvet belagt med mörk, lättskött klinker. Bakom trappen finns möjlighet till praktisk förvaring av exempelvis städartiklar och annat.

  Tvättstuga
  Rummet är helkaklat i vitt och grått, vilket gör det enkelt att hålla rent. Här finns tvättmaskin, diskho och blandare. Ytan erbjuder gott om plats för förvaring och plats för att hänga upp tvätt. Tvättstugan har fönster.

  Gillestuga/hobbyrum
  Detta rum har vita väggar och ett ljust golv. Ytan lämpar sig som tonårsrum, kontor, hobbyrum eller annat. Möblera med soffgrupp, bord och övrig inredning. Eller varför inte inreda ytan till ditt eget, tillgängliga gym. Rummet har flera fönster.

  Från det nedre våningsplanet finns en separat grovingång. Här finns plats för kläd och skoförvaring. Du kommer direkt ut till bostadens trädgård från denna groventré.

  Övrigt
  Bostaden på Schröderstiernas väg har en väl tilltaget och vårdad trädgård. Hela tomten innesluts av en frodig häck som ramar in fastigheten på ett snyggt och tillförlitligt sätt. Tomten består av gräsmatta, planteringar, träd och buskar. Här finns även en gemytlig pergola med platsbyggd sittbänk, pergolan har stenplattor. Möblera med sittgrupp och grill, njut av härliga sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. I trädgården finns även en redskapsbod där du kan förvara trädgårdsredskap och annat, mycket praktiskt och tillgängligt

  Tomtarea: 864 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Område: Valhalla
  Allmänt om området: Bostaden ligger i Valhalla, ett par minuter utanför Eskilstunas citykärna. Området är barnvänligt och har mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med linjetrafik, bil eller cykel. I bostadens närområde finns Slagstaskolan, F-6 samt fritidshem. En kort cykeltur tar dig in till Eskilstuna City, med allt att önska. Här finns restauranger, shopping, bibliotek, sportanläggningar, vackra parker, tågstation och mycket mer. Valhalla är även perfekt för dig som pendlar med, du tar dig snabbt och enkelt ut på E 20 med bra vägar till bland annat Stockholm och Västerås.
  Parkering: Möjlighet att parkera flera bilar på uppfarten
  Byggnadsinformation
  Byggnadsår: 1926
  Övrigt om byggnaden: Utförda renoveringar:
  Fjärrvärme -2011
  Dränering -2015
  Fönster - 2015
  Tilläggsisolerad och putsad fasad - 2015
  Nytt tak -2015
  Tvättstuga -2015
  Allrum källarplan med golvvärme -2015
  Renovering av trädgårdsbod - 2021
  Renovering av trappa till övervåningen -2021
  Renovering av kök, plats för kaminen, golv, väggar, tak, ny el, ny kyl/frys.
  Renovering av WC-2022
  Övriga byggnader: Praktisk trädgårdsbod Härlig friliggande altan
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2020-06-25
  Primärenergital: 171 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 171 kWh/kvm & år
  Energiklass: F
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  Uppvärmning: 19 858 kr/år
  El: 8 061 kr/år
  Vatten & avlopp: 9 784 kr/år
  Renhållning: 2 684 kr/år
  Totalt: 40 387 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 525 kr
  Pantbrev: 2 173 500 kr
  Personer i hushållet: 4
  Fullvärde: Ja
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se