Intresseanmälan

  Skiftinge

  Klarbärsvägen 26

  9 rum och kök - 120 kvm - 3 495 000 :-

  Besiktigad

  Klarbärsvägen 26

  Pris: 3 495 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 9 (varav 4 sovrum)

  Boarea: 120 kvm

  Biarea: 120 kvm

  Tomt: 1 237 kvm

  Byggnadsår: 1977

  Driftkostnad: 37 146 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Drivfjädern 3

  Objektbeskrivning

  Varmt välkommen till Klarbärsvägen 26! Här erbjuds en rymlig villa med generösa umgängesytor såväl inne som ute. 120 + 120 kvm fördelat över 1-plan med hel källare. 9 rum och kök varav 4-6 sovrum, 2 moderna badrum + 2 separata toaletter och öppen planlösning med stort vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Utgång till generös uteplats där man får plats med allt man önskar. Lättskött yttre med tegelfasad, 3-glasfönster på entréplan och snabbt bredband via fiber. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och behaglig AC installerad på entréplan....
  Varmt välkommen till Klarbärsvägen 26! Här erbjuds en rymlig villa med generösa umgängesytor såväl inne som ute. 120 + 120 kvm fördelat över 1-plan med hel källare. 9 rum och kök varav 4-6 sovrum, 2 moderna badrum + 2 separata toaletter och öppen planlösning med stort vardagsrum och kök i anslutning till varandra. Utgång till generös uteplats där man får plats med allt man önskar. Lättskött yttre med tegelfasad, 3-glasfönster på entréplan och snabbt bredband via fiber. Smidig uppvärmning via fjärrvärme och behaglig AC installerad på entréplan.

  Rymlig uppfart med utrymme för flera bilar samt garage med el-port med plats för 1 bil. Entré till öppen hall och vidare in till det moderna köket och det stora vardagsrummet. På entréplan finns därutöver 4 st sovrum, helkaklat duschrum och en separat gästtoalett i anslutning till hallen. Nedre plan med stort allrum, hobbyrum och 2 rymliga sovrum och en toalett. Lyxig relaxavdelning med dubbla duschar, bastu och bubbelbadkar. Generösa arbetsytor och bra tvättavdelning med dubbla tvättmaskiner och torktumlare.

  Friköpt tomt om 1237 kvm med plana lekvänliga gräsytor, berg i dagen och rejäla uteplatser som ger möjlighet till både svalkande skugga och värmande sol under hela dagen. Trivsamt bostadsområde med cykelbana hela vägen till centrum med centralstation, butiker och universitet. På kort avstånd finns stor mataffär, restauranger, butiker och gym. Fina motionsstråk i gemytlig miljö och flera lekplatser i närheten. Barnomsorg i nyrenoverade lokaler mellan fsk-åk 9. Bra möjlighet till pendling med bil till Stockholm, Västerås och Örebro via E20.
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 3 495 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Klarbärsvägen 26
  Antal rum: 9 (varav 4 sovrum)
  Boarea: 120 kvm
  Biarea: 120 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 1 237 kvm
  Byggnadsår: 1977
  Driftkostnad: 37 146 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Drivfjädern 3
  Summa taxeringsvärde: 2 316 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning

  ENTRÈPLAN
  Hall
  Ljus och välkomnade hall med bra förvaringsutrymme i garderober bakom spegel-försedda skjutdörrar. Enhetligt laminatgolv på hela entréplan samt målade väggar. I anslutning till hallen finns tillgång till helkaklad gästtoalett med klinkergolv. Här finns wc, handfat i kommod, badrumsspegel och integrerade spotlights i taket.

  Kök
  Modernt kök som erbjuder gott om förvaring i både över- och underskåp med mjukstängande vita släta luckor. Påkostade stenbänkskivor och rostfria vitvaror bestående av dubbla kylskåp i fullhöjd, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin, planlimmad induktionshäll och frihängande fläktkåpa. Matplats för 6 personer intill ett fönster som ger ett fint ljusinsläpp.

  Vardagsrum
  Stort vardagsrum med enhetliga golv. Här ryms en stor soffgrupp, fåtöljer, soffbord och mediamöbel samt övrig möblering efter smak. Utgång via altandörr till den generösa uteplatsen.

  Badrum
  Smakfullt duschrum med stora klinkerplattor på golv i en mörk ton som kontrasterar mot de vita helkaklade väggarna. Behaglig golvvärme, takdusch bakom glasdörrar, handfat i kommod med överhängande badrumsspegel och vägghängd toalett. En smart detalj är tvättnedkastet som leder smutskläderna direkt ner till tvättstugan.

  Sovrum 1 - 4
  3 st stora sovrum och ett mindre. De största sovrummen rymmer dubbelsäng, sängbord och övrig möblering efter smak. Ett av sovrummen har utgång till baksidans uteplats. Det mindre av sovrummen har utrustats med gott om förvaring i garderober bakom skjutdörrar längst en av långsidorna. Genomgående enhetliga laminatgolv med hela våningsplanet och målade väggar.

  KÄLLARPLAN
  Tvätt/relax
  Påkostad avdelning med generösa ytor. Utmärkt tvättavdelning med bra arbetsytor, tvättställ och förvaring samt torktumlare och dubbla tvättmaskiner. Bubbelbadkar, två takduschar bakom glasväggar i klarglas och bastu. Mörkt klinkergolv med stora klinkerplattor och komfortabel golvvärme. Helkaklade väggar och integrerade spotlights i taket.

  Allrum
  Bra allrum med laminatgolv, målade väggar och en mysig inramning från braskaminen (med insats) som sprider en behaglig värme. Här ryms en större soffgrupp och soffbord framför mediamöbel och tv.

  Toalett
  Separat toalett med helkaklade väggar och klinkergolv. Vägghängd wc, handfat i kommod och badrumsspegel.

  Kontor/sovrum
  Rum med vitmålade väggar och röd heltäckningsmatta. Ljusinsläpp via källarfönster. Här kan möbleras för ett bra kontor, gästrum eller sovrum.

  Sovrum/gästrum
  Rymligt rum med laminatgolv och vitmålade väggar. Här ryms 1-2 sängar, skrivbord och övrig möblering efter smak. Ljusinsläpp via källarfönster.

  Hobbyrum
  Stort hobbyrum som ger utmärkt utrymme som lekyta, verkstad eller förvaring. Vidare finns in-/utgång till garaget.

  Tomtarea: 1 237 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Övrigt om tomt: Trädgårdstomt med främst plana lekvänliga gräsytor, träd och buskar. Berg i dagen som ger en trivsam inramning runt uteplatserna.
  Uteplats: Stort altandäck med utgång från vardagsrum och master bedroom. Här ryms både solsängar, matgrupp och en loungedel. Spabad (ej i bruk). På berget finns ytterligare en smakfull uteplats som erbjuder fin utsikt och ett härligt solläge.
  Beskrivning bilplats: Asfalterad uppfart med utrymme för flera bilar framför garaget som har el-port och plats för 1 bil.
  Område: Skiftinge
  Allmänt om området: Trivsamt bostadsområde med cykelbana hela vägen till centrum med centralstation, butiker och universitet. På kort avstånd finns stor mataffär, restauranger, butiker och gym. Fina motionsstråk i gemytlig miljö och flera lekplatser i närheten. Barnomsorg i nyrenoverade lokaler mellan fsk-åk 9. Bra möjlighet till pendling med bil till Stockholm, Västerås och Örebro via E20.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1-plansvilla med källare
  Byggnadsår: 1977
  Fasad: Tegel och trä
  Stomme: Betong/trä
  Fönster: 3-glas och 2-glas
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Källare
  Uppvärmning: Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. El-golvvärme i badrum
  Övrigt om byggnaden: Nytt kök -10
  Badrum på både entréplan och källarplan -10
  Tilläggsisolerad vind -12
  Nytt papptak på garaget -13
  Träpanel utbytt -15
  Ny elektrisk garageport -16
  Nya 3-glas fönster på entréplan -16
  Ytterdörr med kodlås -17
  Braskamin (insats) -19
  AC-aggregat entréplan -22
  Ytskikt gillestuga -22
  Målade väggar och tak på hela entréplan -23

  Bostaden är utrustad med el-central med automatsäkringar och samtliga uttag är jordade.
  Övriga byggnader: Vidbyggt garage och redskapsbod.
  Ventilationstyp: Mekanisk
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2020-06-11
  Primärenergital: 108 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 108 kWh/kvm & år
  Energiklass: D
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  Uppvärmning: 15 692 kr/år
  El: 12 276 kr/år
  Vatten & avlopp: 6 260 kr/år
  Renhållning: 2 918 kr/år
  Totalt: 37 146 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 287 kr
  Pantbrev: 3 470 000 kr
  Personer i hushållet: 4
  Fullvärde: Nej
  Nätbolag: Eskilstuna Energi och Miljö AB
  Elleverantör: Eskilstuna Energi och Miljö AB
  Elförbrukning: 6 138 kWh/år
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se