Intresseanmälan

  Centrum

  Järnvägsplan 2A

  2 rum och kök - 46 kvm - 1 490 000 :-

  Järnvägsplan 2A

  Pris: 1 490 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Valfisken I Eskilstuna

  Antal rum: 2

  Boarea: 46 kvm

  Våning: 1

  Avgift: 2 477 kr

  Byggnadsår: 1890

  Driftkostnad: 1 800 kr/år

  Hiss: Ja

  Objektbeskrivning

  Optimal bostad för pendlaren, som övernattningslägenhet, studerande på universitetet eller för dig som önskar en fin bostad i en vacker byggnad med bra läge och låga avgifter!...
  Optimal bostad för pendlaren, som övernattningslägenhet, studerande på universitetet eller för dig som önskar en fin bostad i en vacker byggnad med bra läge och låga avgifter!
  Utmärkt centralt läge med centralstation, busshållsplats, centrum och Universitet i den omedelbara närheten. Kvadratsmart lägenhet om 46 kvm fördelat på 2 rum och kök. Fantastiskt fin byggnad som renoverats varsamt till moderna bostäder. Här har man tillgång till till lugn gemensam innergård, egen p-plats på skyddad närliggande innergård, relax med stor bastu med underbar utsikt över takåsarna, stor gemensam tvättstuga, cykelrum, stort förråd och låg månadsavgift.

  PLANLÖSNING
  Pampigt trapphus som välkomnar hem!
  Lägenhetens entré är via säkerhetsdörr till praktisk entréhall med ett snyggt och slitstarkt klinkergolv. Rakt fram har man tillgång till rymligt badrum som är helkaklat med klinkergolv och behaglig golvvärme. Duschhörna bakom vägg i klarglas och det är förberett för tvättmaskin. Till vänster från hallen ligger sovrummet med fint ljusinsläpp från det stora fönstret. I motsatt del av bostaden har man de sociala ytorna med ett välplanerat kök från Ballingslöv och ett rymligt vardagsrum. Genomgående påkostade materialval och behaglig färgsättning på väggarna och parkettgolv i alla rum. Hela bostaden präglas av den generösa takhöjden (ca 2,90 meter) och de stora fönstren.

  LÄGE
  Utmärkt centralt läge intill Eskilstuna centralstation med täta avgångar för pendling. Intill ligger omtyckt kvarterskrog och centrumkärnan är endast ett stenkast bort med nära tillgång till apotek, matbutiker, restauranger, caféer, shopping samt Mälardalens Universitet.
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 490 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Järnvägsplan 2A
  Antal rum: 2
  Boarea: 46 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 13
  Våning: 1/4
  Hiss: Ja
  Andelstal i förening: 2.54
  Andelstal i årsavgift: 2.5308
  Byggnadsår: 1890
  Avgift: 2 477 kr
  Driftkostnad: 1 800 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 399 299 kr
  Beskrivning

  Hall
  Ljus hall med målade väggar och ett slitstarkt och snyggt klinkergolv. Naturlig yta för hatthylla och skoställ.

  Sovrum
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring i extern garderobsmöbel som ingår. Fint ljusinsläpp från det stora fönstret med djupa karaktäristiska fönsternischer. Enhetligt parkettgolv med övriga bostaden och ljusa färgval på väggarna.

  Badrum
  Stort helkaklat badrum med klinkergolv och komfortabel golvvärme. Dusch bakom glasvägg, wc, handfat i kommod, spegelskåp och handdukstork. El-uttag vid handfatet och el förberett för tvättmaskin eller bubbelbadkar.

  Kök
  Genomtänkt kök från Ballingslöv med gott om förvaring i över- och underskåp bakom grå släta köksluckor med fina beslag. Arbetsytor på massiv träskiva med kakel ovan. Bra arbetsbelysning med spotlights under överskåpen. Diskho och blandare intill ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp till ytan. Moderna apparater med spishäll (Electrolux), köksfläkt, diskmaskin (Electrolux), inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd (Electrolux) och kombinerad kyl/frys (Liebherr). Ljust målade väggar och enhetligt parkettgolv.

  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som präglas av den generösa takhöjden (ca 2,90 meter) och det fina ljusinsläppet från de stora fönstren. Rummet möbleras med soffa, soffbord, mediamöbel och matgrupp. Väggar målade i en behaglig grå nyans och enhetligt parkettgolv.

  1 st tillhörande stort vindsförråd - hissen går från markplan hela vägen till vindsförråden.

  Område: Centrum
  Allmänt om området: Här bor man med centrums utbud av restauranger, caféer, nöjesliv och butiker runt hörnet. Intill ligger Eskilstuna centralstation med täta avgångar mot Stockholm, Västerås och Örebro - utmärkt för pendlaren! Kort gångavstånd till Mälardalens universitet, grönskande parker, Eskilstunaån och evenemang vid Tunavallen och Munktellområdet.
  Kommunikation: Tågstation och busshållsplats intill. Här har man tillgång till täta avgångar såväl mot Stockholm och Västerås samt för närområdet - utmärkt läge för dig som pendlar!
  Närservice: Närhet till shopping, matbutik, apotek, vårdcentral m.m
  Parkering: P-plats finns tillgängligt för köparen på innergården hos grannföreningen. Besökare hittar p-plats längst närliggande gator och parkeringsplatser vid centralstationen.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1890
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Ventilationstyp: Mekanisk till- och frånluft (FTX)
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-10-25
  Primärenergital: 163 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 157 kWh/kvm & år
  Energiklass: F
  Förening
  Föreningens namn: Brf Valfisken I Eskilstuna
  Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening enligt inkomstskattelagen (1999:1229). Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att i föreningens hus upplåta bostäder till medlemmarna med nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Föreningen registrerades 2000. Föreningens stadgar registrerades senast 2018-11-21.

  Föreningen äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Eskilstuna Valfisken 5 i Eskilstuna kommun med adress Järnvägsplan 2.
  Antal lägenheter: 20
  Antal lokaler: 2
  Renoveringar: 2007 Taken omlagda, allt nytt
  2007 Gårdsbjälklag, nytt
  2007 Nya balkonger
  2007 Hissar, allt nytt
  2007 Omputsning av fasader
  2007 Rörstambyte, allt nytt
  2007 Elstamsbyte, allt nytt
  2022 Renovering av samtliga hissar
  Parkering: 20 st p-platser (300 kr/mån) - varje lägenhet är garanterad 1 p-plats.
  TV & Bredband: Bredband via fiber (Stadsnätet)
  Gårdsplats: Trevlig innergård med låst grind. Grillplats och stenlagt uteplats med utemöbler.
  Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med 2 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare, 1 st torkskåp och 1 st mangel. Bra arbetsytor och tvättstugan är även utrustad med en toalett. Cykelrum. Relax högst upp i huset från trappuppgången på Järnvägsplan 2A. Här finns ett rymligt vilorum, dubbla duschar, wc och en stor bastu med fantastisk utsikt över takåsarna.
  Övrigt: Hemsida: https://valfisken.nu/
  Ekonomi
  Månadsavgift: 2 477 kr (inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.)
  Driftkostnad:
  El: 1 800 kr/år
  Totalt: 1 800 kr/år
  Personer i hushållet: 1
  Kommentar: Enligt schablon
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se