Intresseanmälan

  Tunavallen

  Tunavallsgränden 6

  3 rum och kök - 73.5 kvm - 1 765 000 :-

  Tunavallsgränden 6

  Pris: 1 765 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Skjutvallen

  Antal rum: 3

  Boarea: 73.5 kvm

  Våning: 1

  Avgift: 5 106 kr

  Byggnadsår: 2006

  Driftkostnad: 3 000 kr/år

  Hiss: Ja

  Objektbeskrivning

  Gavellägenhet med egen uteplats! Varmt välkommen till Tunavallsgränden 6, en välplanerad 3:a om 73,5 kvm med en härlig känsla. Bostaden erbjuder fina ytskikt med ljusa väggar, enhetliga parkettgolv och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Vi välkomnas in i en tilltagen hall med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Vidare finns två trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Utgång till den trevliga uteplatsen med gott om plats för utemöbler. ...
  Gavellägenhet med egen uteplats! Varmt välkommen till Tunavallsgränden 6, en välplanerad 3:a om 73,5 kvm med en härlig känsla. Bostaden erbjuder fina ytskikt med ljusa väggar, enhetliga parkettgolv och fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Vi välkomnas in i en tilltagen hall med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Vidare finns två trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Utgång till den trevliga uteplatsen med gott om plats för utemöbler.

  Här bor du i en stabil och omtyckt förening. Bostaden har ett utmärkt läge med närhet till såväl matbutiker, barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, gym och shopping. I närområdet finns även Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum och tågstationen samt bra kommunikation med busshållsplats med täta avgångar i omedelbar anslutning till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 765 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Tunavallsgränden 6
  Antal rum: 3
  Boarea: 73.5 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 1103 (1003)
  Våning: 1/5
  Hiss: Ja
  Andelstal i förening: 2.0045
  Byggnadsår: 2006
  Avgift: 5 106 kr
  Driftkostnad: 3 000 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 552 758 kr
  Beskrivning

  Interiör
  Hall – Välkomnande hall med plats för skoställ och hatthylla. Förvaringsmöjligheter i praktsik klädkammare och garderober. Slitstarkt klinkergolv som övergår till fin parkett.
  Badrum – Helkaklat badrum i ljusa toner. Här finns vägghängd toalett, kommod, spegelskåp, badkar och handdukstork. Bekvämt utrustat med tvättmaskin och torktumlare.
  Sovrum 1 – Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Parkettgolv, ljusa väggar och fönster.
  Sovrum 2 – Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang. Går att använda som kontor eller gästrum. Parkettgolv och ljusa väggar tillsammans med tapetserad fondvägg. Fönster som skänker fint ljusinsläpp.
  Kök – Stort kök med tilltagen arbetsyta och bra skåpsförvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, häll, fläkt och diskmaskin. Ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Plats för matbord framför fönster.
  Vardagsrum – Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social känsla. Möblera ytan med soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utgång till uteplats.

  Område: Tunavallen
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i ett populärt område. Här bor du med ett behändigt gång- och cykelavstånd till det mesta. Med närhet till stadens centrum, universitet, shoppingcenter och Parken Zoo. Behagligt avstånd till centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Västerås och Strängnäs.
  Uterum: 1
  Parkering: Föreningen har 53 p-platser, samtliga med eluttag för kupé- eller motorvärmere (250 kr/mån). Separat kö, just nu finns det lediga p-platser. 4 st laddplatser för elbilar, separat kö.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 2006
  Fönster: 3
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt om byggnaden: Förråd finns på entréplan.
  Övriga byggnader: Cykelförråd och soprum med källsortering.
  Ventilationstyp: Frånluft
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2018-09-14
  Energiförbrukning: 118 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Förening
  Föreningens namn: Brf Skjutvallen
  Allmänt om föreningen: Brf Skjutvallen omfattar fastigheten Glansen 1 i Eskilstuna med adresserna Tunavallsgränden 6 och 8. Husen färdigställdes 2006 och innehåller 52 st bostadsrätter fördelade på 2-4 rok samt 51 bilparkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Föreningen förvaltas av HSB Södermanland.
  Antal lägenheter: 52
  Renoveringar: 2022 Silikonfogning samtliga fogar samt komplettering av takplåtar.
  2022 Inoljning av träplank
  2021 Genomfört OVK, omfogning vissa fasadfogar, ommålning av skärmväggar.
  2020 Hjärtstartare, ommålning av cykel och sopbod.
  2018 Installation nödbelysning trapphus.
  2018 Start radonmätning, energideklaration.
  2017 Stamspolning, rengöring golv våningsplan.
  2014 Ombyggnad sophuset.
  2012 Kameraövervakning och brandlarm miljöhus.
  2009 Cykelbod.
  Parkering: Föreningen har 53 p-platser, samtliga med eluttag för motor- eller kupévärmere.
  TV & Bredband: TV via Tele2. Bredband via Stadsnät
  Gemensamma utrymmen: Cykelförråd och soprum med källsortering.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 5 106 kr (Inkl V/A, värme och kabel-TV)
  Driftkostnad:
  El: 3 000 kr/år
  Totalt: 3 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se