Intresseanmälan

  Tunavallen

  Västeråsvägen 2B

  5 rum och kök - 130 kvm - 2 295 000 :-

  Västeråsvägen 2B

  Pris: 2 295 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Eskilstuna Brf Granaten

  Antal rum: 5

  Boarea: 130 kvm

  Våning: 3

  Avgift: 6 338 kr

  Byggnadsår: 1936

  Driftkostnad: 3 500 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Fantastisk lägenhet om hela 130 kvm med en takhöjd om 2,65m och perfekta sällskapsytor! Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna 5-rummare med dubbla balkonger. Här erbjuds gedigna trägolv, fina ytskikt och en utmärkt planlösning. Härligt kök med god skåpsförvaring och bra arbetsytor på slitstark granitskiva samt en tilltagen matsal utmärkt för stora tillställningar. Stort vardagsrum, tre sovrum varav två med utgång till balkong och två kaklade badrum. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och externa garderober. Här bor du i en välskött förening med ett utmärkt läge. I närområdet finns Tunavallen, Parken Zoo och Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum...
  Fantastisk lägenhet om hela 130 kvm med en takhöjd om 2,65m och perfekta sällskapsytor! Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna 5-rummare med dubbla balkonger. Här erbjuds gedigna trägolv, fina ytskikt och en utmärkt planlösning. Härligt kök med god skåpsförvaring och bra arbetsytor på slitstark granitskiva samt en tilltagen matsal utmärkt för stora tillställningar. Stort vardagsrum, tre sovrum varav två med utgång till balkong och två kaklade badrum. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och externa garderober. Här bor du i en välskött förening med ett utmärkt läge. I närområdet finns Tunavallen, Parken Zoo och Kronskogen som erbjuder vacker natur och fina motionsspår. Gångavstånd till centrum och tågstationen samt bra kommunikation med busshållsplats med täta avgångar i nära anslutning till fastigheten. Varmt välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 2 295 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Västeråsvägen 2B
  Antal rum: 5
  Boarea: 130 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 1301 (128-015)
  Våning: 3/4
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 8.39542
  Byggnadsår: 1936
  Avgift: 6 338 kr
  Driftkostnad: 3 500 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 104 477 kr
  Beskrivning

  Hall – Välkomnande hall med fina trägolv och ljusa väggar. Förvaringsutrymme i klädkammare. Öppna ytor med två större hallar åt både höger och vänster.
  Vardagsrum – Tilltaget vardagsrum med fina trägolv och ljusa väggar. Utrymme för stor soffa, soffbord och mediamöbel. Fönster som skänker fint ljusinsläpp.
  Badrum 1 – Helkakalt badrum med vitt kakel på väggarna och golvet belagt i svart klinker. Här finns toalett, kommod, spegelskåp och dusch med glasväggar. Vägg i vägg med klädkammare.
  Sovrum 1 – Härligt rum som går att använda till både sovrum eller kontor. Utgång till balkong. Externa garderober.
  Kök – Trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp bakom ljusgrås köksluckor. Slitstark bänkskiva i sten med ljust kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, induktion häll , fläkt och diskmaskin. Fönster. Plats för matbord. Trägolv och ljusa väggar.
  Matrum – Tilltagen matsal med plats för stort sällskap och långa middagsbjudningar. Möblera med matbord och annat möblemang. Trägolv och tapetserade väggar. Centralt placerat fönster.
  Sovrum 2 – Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och garderober. Trägolv och tapetserade väggar i beige kulör.
  Sovrum 3 - Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och garderober. Trägolv, ljusa väggar med tapetserade fondvägg. Utgång till balkong.
  Badrum 2 – kakel på väggar och plastmatta. Här finns toalett, handfat, spegelskåp och badkar. Vägg i vägg med praktisk klädkammare.

  Område: Tunavallen
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i ett populärt område. Här bor du med ett behändigt gång- och cykelavstånd till det mesta. Med närhet till stadens centrum, universitet, shoppingcenter och Parken Zoo. Behagligt avstånd till centralstationen med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Västerås och Strängnäs.
  Parkering: Föreningen har 6 p-platser med laddstolpe för elbil, separat abonnemang krävs, samt 4 st garageplatser. Separat kö. Möjlighet att parkera utmed gatan med månadsbiljett, från 400 kr/mån.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1936
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Två stora vindsförråd tillhör lägenheten samt två stora källarförråd. Gemensam tvättstuga på vinden. Gemensamt cykelförråd finns i källaren. Kök renoverades 2018. Ena badrummet renoverades 2014.
  Ventilationstyp: Mekanisk frånluft och FTX
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2019-10-02
  Energiförbrukning: 132 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Förening
  Föreningens namn: Eskilstuna Brf Granaten
  Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning är Granaten 1 och omfattar 23 lägenheter, yta 1 560 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätt. 2 affärslokaler är upplåtna med hyresrätt.
  Antal lägenheter: 23
  Antal lokaler: 2
  Renoveringar: 2002 – Innertaksreparationer
  2003 – Balkongarbeten. Innertaksreparation.
  2004 – Bredbandsinstallation.
  2006 – Ventilationsarbeten.
  2007 – Elarbeten. Tvättstugeutrustning.
  2008 – Byte av värmeväxlare.
  2010 – Målning av källaren. Ombyggnad av tvättstugor.
  2011 – Takmålning frisörsalong.
  2013 – Byte av trapphusarmaturer.
  2014 – Rensning och OVK åtgärder.
  2015 – Relining av stuprörsavlopp. Nya bänkskåp och blandare i frisörsalong. Montage aggregat i cykelrum, till-frånluft i lokaler.
  2016 – Spolning stammar.
  2018 – Tillverkn o montage stålpartier.
  2021 – OVK-besiktning, byte av tvättstugeutrustning.
  2023 - grävt och dränerat runt huset
  Ekonomi
  Månadsavgift: 6 338 kr (inkl värme, v/a, kabel-TV och trappstädning.)
  Driftkostnad:
  El: 3 500 kr/år
  Totalt: 3 500 kr/år
  Personer i hushållet: 3
  Kommentar: Enligt schablon.
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se