Intresseanmälan

  Söder

  Lohegatan 36

  2 rum och kök - 54.2 kvm - 1 345 000 :-

  Lohegatan 36

  Pris: 1 345 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: Brf Skorpionen

  Antal rum: 2

  Boarea: 54.2 kvm

  Våning: 2

  Avgift: 2 934 kr

  Byggnadsår: 1957

  Driftkostnad: 2 000 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Varmt välkommen till denna trevliga 2:a med låg månadsavgift på Söder där p-plats finns för övertagande! Lohegatan 36 erbjuder en välplanerad bostad med fina ytskikt, två trappor upp. Modernt kök med en härlig känsla, tilltaget vardagsrum med anslutning till klädkammare och utgång till möblerbar balkong. Fridfullt sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden präglas av genomgående fina ytskikt med laminatgolv och målade väggar i harmonisk kulör. Här bor du i ett populärt område med närhet till Eskilstuna ån och dess härliga promenadstråk, trevliga restauranger och behagligt gångavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Varmt...
  Varmt välkommen till denna trevliga 2:a med låg månadsavgift på Söder där p-plats finns för övertagande! Lohegatan 36 erbjuder en välplanerad bostad med fina ytskikt, två trappor upp. Modernt kök med en härlig känsla, tilltaget vardagsrum med anslutning till klädkammare och utgång till möblerbar balkong. Fridfullt sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden präglas av genomgående fina ytskikt med laminatgolv och målade väggar i harmonisk kulör. Här bor du i ett populärt område med närhet till Eskilstuna ån och dess härliga promenadstråk, trevliga restauranger och behagligt gångavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Varmt välkommen på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 345 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Lohegatan 36
  Antal rum: 2
  Boarea: 54.2 kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 1103 (558-007)
  Våning: 2/3
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 10.293
  Byggnadsår: 1957
  Avgift: 2 934 kr
  Driftkostnad: 2 000 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 145 232 kr
  Beskrivning

  Interiör
  Hall – Välkomnande hall med utrymme för skoställ och hatthylla. Goda förvaringsmöjligheter i såväl inbyggda som externa garderober. Laminatgolv och målade väggar.
  Kök – Trivsamt kök med bra skåpsförvaring bakom gråa skåpsluckor och god arbetsyta på stilsäker bänkskiva. Stora delar av rummets väggar är inredda med vitt kakel, utöver det finns en tapetserad vägg. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, fläkt och integrerad diskmaskin. Utrymme för matbord. Fönster.
  Sovrum – Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Heltäckningsmatta och målade väggar i beige kulör. Fönster.
  Vardagsrum – Härligt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang. Utgång till balkong. Stora fönster som skänker fint ljusinsläpp. Laminatgolv och målade väggar. Anslutning till praktisk klädkammare.
  Badrum – Fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv. Här finns toalett, kommod och dusch med glasväggar. Egen tvättmaskin och torktumlare.

  Område: Söder
  Allmänt om området: Bostaden är belägen i ett mycket populärt och trivsamt område. På Söder bor du nära lummiga parker, mysigare restauranger och ett stenkast från Eskilstuna ån med dess härliga promenadstråk. Vilsta friluftsområde med motionsspår, badplats och ridhus. Här bor du med ett behagligt gång- och cykelavstånd till Mälardalens universitet och centrumkärnan som erbjuder bra utbud av restauranger, butiker och nöjesliv. Behändigt avstånd till centralstationen som medför goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Strängnäs och Västerås.
  Parkering: P-plats och garage finns att hyra av föreningen (separat kö). P-plats ska finnas att tillgå direkt.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1957
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övriga byggnader: Förråd som tillhör bostaden finns på vinden samt i källaren. Kabel-TV/internet: Comhem / fiber fr Bredbandsbolaget. Gemensam tvättstuga, torktumlare, torkrum och cykelrum finns i källaren. Medlemmarna hjälps åt med gårdssysslor, trappstädning och snöskottning.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2023-07-13
  Energiförbrukning: 121 kWh/kvm & år
  Energiklass: E
  Förening
  Föreningens namn: Brf Skorpionen
  Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning är Skorpionen 3. Föreningens fastighet omfattar 10 lägenheter med en yta av 558 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler uthyrda av föreningen.

  Den ekonomiska förvaltningen har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB.
  Antal lägenheter: 10
  Antal lokaler: 2
  Renoveringar: 2018 - Fuktspärr runt huset, asfaltering. renovering av tvättstugan. Byte av elcentral i garage. renovering av garagedörrar. Byte av fönster och dörrar i källarplan. Målningarbete. Isolering av vind.
  2017 - OVK besiktning.
  2016 - Målning av trapphus.
  2014 - Ny torktumlare. Nya elementer till 8 st lgh samt omtrådning till 3 fas.
  2012 - Renovering 5 st balkonger. Ny torktumlare.
  2010 - Infodring av avloppstammar.
  2006 - Lägenhetsdörrar bytts till säkerhetsdörr.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 2 934 kr (Inkl värme, VA)
  Driftkostnad:
  El: 2 000 kr/år
  Totalt: 2 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Kommentar: Enligt schablonberäkning
  Planlösning
  Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se