Intresseanmälan

  Hällberga

  Hällbergavägen 24

  4 rum och kök - 63 kvm - 2 095 000 :-

  Besiktigad

  Säljarförsäkrad

  Hällbergavägen 24

  Pris: 2 095 000 kr/bud

  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa

  Upplåtelseform: Friköpt

  Antal rum: 4 (varav 2 sovrum)

  Boarea: 63 kvm

  Biarea: 63 kvm

  Tomt: 851 kvm

  Byggnadsår: 1946

  Driftkostnad: 36 399 kr/år

  Fastighetsbeteckning: Hällberga 5:53

  Objektbeskrivning

  Välkommen till lugna och omtyckta Hällberga och denna villa i ett mycket fint renoverat skick! Listan på större renoveringar som är gjorda under senare år är lång och här är det bara att flytta in och trivas. Trevlig planlösning fördelat över 1-plan med hel källare. Entréplanet bjuder på fina ytor som upplevs mycket större än sina 63 kvm. Här bjuds på ett ljust och fint hem med öppet mellan kök, matplats och kök. Fint målat brädgolv och neutral färgsättning på väggarna. Utgång till stor altan, delvis under tak, i utmärkt solläge. Fullutrustat kök renoverat 2013, praktisk gästtoalett och ett rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Totalrenoverad källare med dels sovrum, allrum/kontorsrum och helkaklat...
  Välkommen till lugna och omtyckta Hällberga och denna villa i ett mycket fint renoverat skick! Listan på större renoveringar som är gjorda under senare år är lång och här är det bara att flytta in och trivas. Trevlig planlösning fördelat över 1-plan med hel källare. Entréplanet bjuder på fina ytor som upplevs mycket större än sina 63 kvm. Här bjuds på ett ljust och fint hem med öppet mellan kök, matplats och kök. Fint målat brädgolv och neutral färgsättning på väggarna. Utgång till stor altan, delvis under tak, i utmärkt solläge. Fullutrustat kök renoverat 2013, praktisk gästtoalett och ett rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Totalrenoverad källare med dels sovrum, allrum/kontorsrum och helkaklat smakfullt duschrum (-19). Källaren kan nås via separat ingång vilket gör källaren idealisk för tonåringar, generationsboende eller uthyrningsdel. Låga driftskostnader med luft-/vattenvärmepump (ny innerdel -19) och braskamin. Snabbt bredband via fiber (stadsnätet).

  Nytt yttertak (-11), ny dränering (-12), all el är ny/omdragen (-13 & -19), nya 3-glasfönster (-19 & -22) samt avloppsstammarna är bytta (-19).

  Mysig trädgårdstomt om 851 kvm (friköpt). På bostadens baksida, avskilt från vägen, har man tillgång till härliga gräsytor som lockar till spring, lek och umgänge. Vedeldad badtunna för extra guldkant på tillvaron. Tomten är fint inramad av grönskande buskar och växter. Bra redskapsförvaring och vedbod. Grusad uppfart med utrymme för 2-3 bilar.

  Välkommen till lugna och familjevänliga Hällberga, ca 10 km söder om Eskilstuna. Här finns Hällberga skola fsk - åk 6. Runt husknuten har man fin natur och via den numera asfalterade gamla banvallen finns cykelbana hela vägen till Mälarsjukhuset och vidare in mot Eskilstuna centrum. Trevligt motionsspår för löpning och promenader. Goda kommunikationer via närliggande busshållsplats och bra pendlingsmöjligheter till bl a Stockholm och Västerås. Hällberga får en allt starkare attraktionskraft med hjälp av närheten till den stora och expansiva Kjula logistikpark. Logistikparken växer hela tiden och arbetstillfällena ökar i takt med driftsättning och etableringar.

  Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 2 095 000 kr/bud
  Bostadstyp: 1-familjs friliggande villa
  Upplåtelseform: Friköpt
  Gatuadress: Hällbergavägen 24
  Antal rum: 4 (varav 2 sovrum)
  Boarea: 63 kvm
  Biarea: 63 kvm
  Areakälla: taxeringsinformation
  Tomtarea: 851 kvm
  Byggnadsår: 1946
  Driftkostnad: 36 399 kr/år
  Fastighetsbeteckning: Hällberga 5:53
  Summa taxeringsvärde: 1 118 000
  Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsår: 2021
  Bredband: Fiber via stadsnätet
  Beskrivning

  ENTRÈPLAN
  Hall
  Ljus och välkomnade hall med en naturlig yta för skoställ och hatthylla. En bit in i hallen öppnar ytan upp sig och det finns klädförvaring i en extern garderobsmöbel samt platsbyggt städskåp. Hallen knyter samman planets övriga ytor med sitt enhetliga brädgolv och ljusa väggar. I hallen sitter en luftvärmepump som med fördel kan användas som behaglig AC under sommaren. I anslutning till entrén finns trappan till källarplanet.

  Gästtoalett
  Praktisk gästtoalett, renoverad i ljusa stilrena nyanser. Wc, handfat och spegelskåp.

  Kök
  Fint renoverat kök i lantlig stil med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Bänkskiva i massiv ek och vacker poslinsvask intill ett fönster. Moderna maskiner med integrerad diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa (kolfilter) och inbyggnadsugn.

  Vardagsrum och matplats
  Stort, luftigt och öppet mellan matsal och vardagsrum med ett fint och naturligt ljusinsläpp. Braskaminen som skänker mysfaktor och behaglig värme är centralt installerad och syns från hela utrymmet. Från vardagsrummet finns utgång till en stor altan som delvis är takad för användning oavsett sol, moln eller regn. Läget är utmärkt i söderläge mot fastighetens baksida skyddad från trafiken.

  Sovrum 1
  Rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och sängbord. På källarplan har man tillgång till ytterliga 1-2 sovrum.

  KÄLLARPLAN
  Härliga boendeytor i den mycket fräscha och totalrenoverade källaren. Genomgående ljust målade väggar och klinkergolv i en mörkare grå nyans.

  Allrum/arbetsrum
  Med egen källarentré lämpar sig rummet utmärkt som allrum eller arbetsrum men det kan likväl användas som ett extra sovrum. Enhetligt klinkergolv, ljust målade väggar och förvaring i garderobsmöbel.

  Sovrum 2
  Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp och utrymme för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering efter smak.

  Duschrum
  Lyxigt, totalrenoverat (-19) duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Handfat i kommod, spegelskåp, handdukstork, wc och takdusch bakom glasväggar. Fint ljusinsläpp från badrumsfönster och bra ventilation via sensorstyrd badrumsfläkt.

  Tvättstuga/pannrum
  Separat tvättstuga/pannrum med tvättmaskin och torktumlare. Målat betonggolv och målade väggar. Här sitter även luft-/vattenvärmepumpen. Utrymme finns för exempelvis en extra kyl/frys.

  Förvaring
  2 st rymliga förråd under trappan.

  Tomtarea: 851 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Övrigt om tomt: Trevlig trädgårdstomt med generösa gräsytor som ger goda utrymmen för spring, lek och umgänge. Vedeldad vedtunna för guldkant på tillvaron. Tomten är fint inramad med insynsskyddande buskar och växter.
  Uteplats: Stor altan som sträcker sig längst hela bostadens baksida. En del av altanen är under tak vilket bidrar till god användbarhet under en stor del av året. Uteplatsen ligger i utmärkt söderläge,
  Beskrivning bilplats: Rymlig grusplan med utrymme för 2-3 bilar.
  Område: Hällberga
  Allmänt om området: Välkommen till lugna och familjevänliga Hällberga, ca 10 km söder om Eskilstuna. Här finns Hällberga skola fsk - åk 6. Runt husknuten har man fin natur och via den numera asfalterade gamla banvallen finns cykelbana hela vägen till Mälarsjukhuset och vidare in mot Eskilstuna centrum. Trevligt motionsspår för löpning och promenader. Goda kommunikationer via närliggande busshållsplats och bra pendlingsmöjligheter till bl a Stockholm och Västerås. Hällberga får en allt starkare attraktionskraft med hjälp av närheten till den stora och expansiva Kjula logistikpark. Logistikparken växer hela tiden och arbetstillfällena ökar i takt med driftsättning och etableringar.
  Kommunikation: Busshållsplats med täta avgångar i nära anslutning från bostaden.
  Närservice: Obemannad 24 h närservicebutik med utbud av det nödvändigaste inom 1 min från bostaden.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: 1-plansvilla med källare
  Byggnadsår: 1946
  Fasad: Trä
  Stomme: Trä
  Fönster: 3-glas
  Tak: Betongpannor
  Grundmur: Källare
  Uppvärmning: Luft-/vatten Nibe VVM320 (innerdel från 2019), braskamin och luft-/luftvämepump
  Övrigt om byggnaden: RENOVERINGAR
  2011 Nytt tak
  2012 Dränering.
  2012 Fiber (stadsnätet)
  2013 Ny elcentral med jordfelsbrytare.
  2013 + 2021 Ny el/elen omdragen entréplan + nya kontakter och brytare.
  2013 Braskamin
  2013 Nytt kök
  2019 Nya 3-glas isolerfönster källarplan, 2022 entréplan.
  2019 Nytt helkaklat duschrum.
  2019 Ny luft-/vattenvärmepump, innerdel Nibe VVM320 (2019), utedel Nibe F2040 (2021).
  2019 Ny el/elen omdragen i källaren + nya kontakter och brytare.
  2019 Nya radiatorer installerade i källaren.
  2019 Inkommande vatten omdraget.
  2019 Stambytt avlopp.
  2021 Utedel luft-/vattenvärmepump.
  Övriga byggnader: Ved-/redskapsbod
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2023-01-10
  Primärenergital: 111 kWh/kvm & år
  Energiförbrukning: 76 kWh/kvm & år
  Energiklass: D
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  El: 25 477 kr/år
  Vatten & avlopp: 7 167 kr/år
  Sotning: 591 kr/år
  Renhållning: 2 684 kr/år
  Övrigt: 480 kr/år
  Totalt: 36 399 kr/år
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 385 kr
  Pantbrev: 1 300 000 kr
  Personer i hushållet: 1
  Kommentar: Övrigt avser serviceavtal för stadsnätet. Individuell kostnad för hemförsäkring tillkommer.
  Fullvärde: Ja
  Nätbolag: Sevab
  Elförbrukning: 13 084 kWh/år
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Robert Almgren

  Fastighetsmäklare

  0704-509506 robert@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se