Intresseanmälan

  Kvicksund

  Roparuddsvägen 2

  1 695 000 :-

  Roparuddsvägen 2

  Pris: 1 695 000 kr/bud

  Objektbeskrivning

  Nu ges möjlighet att förvärva denna hörntomt som erbjuder generös byggrätt och betalda anslutningsavgifter för V/A. Förverkliga ditt drömhus efter egna ritningar och ideer, denna fastighet är inte bunden till någon husleverantör. Här finns även möjlighet att köpa intilliggande tomt med beteckning Nyckelön 1:415. Enligt gällande detaljplan får du bygga upp till 300 kvm byggnadsyta och takhöjd om 8m. Bifogad detaljplan finns under dokument. I närheten av tomterna finns bad och båtplatser, populär förskola/skola samt ny padelbana, gym och golfbana. Kvicksund har även flera restauranger, matbutik och goda förbindelser med både bil och tåg. Varmt välkommen att visa ditt intresse: sofia@husrumfast.se
  Fakta
  Pris: 1 695 000 kr/bud
  Gatuadress: Roparuddsvägen 2
  Summa taxeringsvärde: 424 000
  Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning
  Område: Kvicksund
  Allmänt om området: I Kvicksund har du närhet till det mesta. Här finns ICA-butik, pizzerior, gym, frisör, förskola och skola årskurs F-9. Utöver det finns även golfbana och ny padelbana. Närhet till natur, bad och båtplatser i trevliga Mälaren. Bra kommunikationer till hela Mälardalen genom buss och tåg. För den som pendlar till Stockholm eller Västerås finns goda tågförbindelser.
  Byggnadsinformation
  Vatten & avlopp: Anslutningar för V/A finns vid tomtgräns och är betalda av säljaren. El och bredband finns vid tomtgräns ej betalda)
  Ekonomi
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 4 240 kr
  Fullvärde: Nej

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se

  Emma Rydell

  Mäklarassistent

  Extrakontakt

  076-0084439 emma@husrumfast.se