Intresseanmälan

  Hällby

  Torshälla Sövsta

  750 000 :-

  Torshälla Sövsta

  Pris: 750 000 kr/bud

  Objektbeskrivning

  Din dröm om det perfekta huset kan nu bli verklighet med denna fantastiska hörntomt som ligger på Torshälla-Slövsta. Med en generös yta på 1350 kvm och belägen utanför detaljplanen, öppnar denna plats upp för en värld av möjligheter för att skapa ett boende som är precis så som du alltid velat ha det. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt område och i närområdet finner man både idrottsplatser, förskolor och en grundskola. På bekväm gångavstånd finner man allmän kommunikation i form av bussar som tar en hela vägen till Eskilstuna centrum....
  Din dröm om det perfekta huset kan nu bli verklighet med denna fantastiska hörntomt som ligger på Torshälla-Slövsta. Med en generös yta på 1350 kvm och belägen utanför detaljplanen, öppnar denna plats upp för en värld av möjligheter för att skapa ett boende som är precis så som du alltid velat ha det. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt område och i närområdet finner man både idrottsplatser, förskolor och en grundskola. På bekväm gångavstånd finner man allmän kommunikation i form av bussar som tar en hela vägen till Eskilstuna centrum.

  Vid tomtegränsen finns det kommunalt vatten och avlopp och anslutningskostnaden är ca 198 222 kr, enligt VA-taxa för 2024. Säljaren har fått tidigare ett förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus. Möjlighet finns att via Eskilstuna Energi & Miljö ansluta sig till fiber, anslutningskostnad tillkommer om 24 900kr.

  Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 750 000 kr/bud
  Gatuadress: Torshälla Sövsta
  Summa taxeringsvärde: 299 000
  Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning
  Område: Hällby
  Byggnadsinformation
  Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
  Ekonomi
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 2 990 kr
  Fullvärde: Ja

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Hase Muratovic

  Fastighetsmäklare

  070-4680977 hase@husrumfast.se