Intresseanmälan

  Solvik

  Igelkottsvägen 4

  1 095 000 :-

  Igelkottsvägen 4

  Pris: 1 095 000 kr/bud

  Objektbeskrivning

  Välkommen till Igelkottsvägen 4, en enastående tomt som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i det eftertraktade och populära området Solvik. Med en generös yta om hela 1904 kvm finns här gott om utrymme för att bygga ett hem som uppfyller alla dina drömmar och behov....
  Välkommen till Igelkottsvägen 4, en enastående tomt som erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i det eftertraktade och populära området Solvik. Med en generös yta om hela 1904 kvm finns här gott om utrymme för att bygga ett hem som uppfyller alla dina drömmar och behov.

  Tomten är belägen i ett lugnt och familjevänligt område, vilket ger en känsla av privatliv och ro. Med den generösa storleken finns det gott om utrymme för uteplatser, pool, lekytor för barnen och gästhus. Kommunal V/A finns i området och anslutningsavgift tillkommer, enligt 2024 taxa är anslutningsavgiften på 221 626kr. Det finns även fiber vid tomtgränsen, anslutningsavgift tillkommer.

  Solvik erbjuder en rad möjligheter till friluftsliv och avkoppling. I närheten finns vackra skogar och sjöar som bjuder in till promenader, cykelturer och andra utomhusaktiviteter. Badplatser och möjlighet till båtplats finns i området.

  Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 1 095 000 kr/bud
  Gatuadress: Igelkottsvägen 4
  Summa taxeringsvärde: 349 000
  Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
  Taxeringsår: 2021
  Beskrivning
  Område: Solvik
  Byggnadsinformation
  Vatten & avlopp: Vatten saknas. Avlopp saknas
  Ekonomi
  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 3 490 kr
  Pantbrev: 150 000 kr
  Fullvärde: Ja

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Hase Muratovic

  Fastighetsmäklare

  070-4680977 hase@husrumfast.se