Intresseanmälan

  Söder

  Stensborgsgatan 52E

  5 rum och kök - 104 kvm - 3 150 000 :-

  Visning

  2024-06-30

  12:30 - 13:00

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  2024-07-02

  17:00 - 17:30

  Bokning krävs via husrumfast.se

  Boka

  Stensborgsgatan 52E

  Pris: 3 150 000 kr/bud

  Bostadstyp: Bostadsrätt

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Förening: BRF Spiken-Syntesen

  Antal rum: 5

  Boarea: 104 kvm

  Våning: 1

  Avgift: 3 878 kr

  Byggnadsår: 1962

  Driftkostnad: 13 793 kr/år

  Hiss: Nej

  Balkong: Ja

  Objektbeskrivning

  Utmärkt bostadsrättsradhus med gavelläge på Söder! Varmt välkommen till Stensborgsgatan 52E och detta välplanerade tvåplansradhus med källare om 104 + 52 kvm. Här erbjuds ett familjärt boende som präglas av ljusa ytskikt, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och trevliga sällskapsytor både ute och inne. Entréplanet erbjuder ett stilrent kök och ett stort vardagsrum med utgång till altan och trädgård. På övervåningen finner vi tre trivsamma sovrum, goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, ett helkaklat badrum samt en härlig balkong. Källarplanet erbjuder ett tilltaget hobbyrum, tvättstuga, förråd och stort badrum perfekt utrustat med både dusch, badkar och bastu. Här bor du i ett lugnt och...
  Utmärkt bostadsrättsradhus med gavelläge på Söder! Varmt välkommen till Stensborgsgatan 52E och detta välplanerade tvåplansradhus med källare om 104 + 52 kvm. Här erbjuds ett familjärt boende som präglas av ljusa ytskikt, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och trevliga sällskapsytor både ute och inne. Entréplanet erbjuder ett stilrent kök och ett stort vardagsrum med utgång till altan och trädgård. På övervåningen finner vi tre trivsamma sovrum, goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober, ett helkaklat badrum samt en härlig balkong. Källarplanet erbjuder ett tilltaget hobbyrum, tvättstuga, förråd och stort badrum perfekt utrustat med både dusch, badkar och bastu. Här bor du i ett lugnt och familjärt område med behagligt avstånd till såväl centrum, Vilsta och Djurgården som erbjuder fina promenadstråk och vacker natur. I närområdet finns matbutiker, Mälarsjukhuset, barnomsorg och lekplatser. Goda bussförbindelser och fin gång- och cykelbana ner till centrum. Välkommen att boka in dig på visning!
  Läs mer
  Fakta
  Pris: 3 150 000 kr/bud
  Bostadstyp: Bostadsrätt
  Upplåtelseform: Bostadsrätt
  Gatuadress: Stensborgsgatan 52E
  Antal rum: 5
  Boarea: 104 kvm
  Biarea: 52kvm
  Areakälla: föreningens information
  Lägenhetsnummer: 5
  Våning: 1/2
  Hiss: Nej
  Andelstal i förening: 5.39
  Byggnadsår: 1962
  Avgift: 3 878 kr
  Driftkostnad: 13 793 kr/år
  Indirekt nettoskuldsättning: 142 441 kr
  Beskrivning

  Interiör
  Entréplan
  Hall – Tilltagen hall med gott om plats för skoställ, hatthylla och annan förvaringsmöbel. Laminatgolv och ljusa väggar. Naturligt ljusinsläpp från stort fönster och fönster i entrédörr.
  WC – I anslutning till hallen nås WC. Utrustad med toalett, handfat och spegelskåp. Klinkergolv, ljusa väggar, fönster.
  Kök – Stilrent kök med tilltagen arbetsyta och god skåpsförvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, fläkt, micro och integrerad diskmaskin. Plats för matbord. Vackert ljusinsläpp från stort fönster och utgång till altanen.
  Vardagsrum – Trevligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till altan. Laminatgolv och ljusa väggar.

  Övervåning
  Hall – Vi välkomnas upp till en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Utgång till balkong.
  Sovrum 1 – Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang. Heltäckningsmatta och målade väggar i modern kulör. Förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Centralt placerat fönster.
  Sovrum 2 – Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Heltäckningsmatta och målade väggar. Stort fönster.
  Badrum 1 – Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns toalett, handfat, spegel, spegelskåp och dusch bakom glasvägg. Fönster.
  Sovrum 3 - Trivsamt sovrum med plats för säng, sängbord och annat möblemang. Heltäckningsmatta och målade väggar i beige kulör. Stort fönster med utsikt mot balkongen.

  Källarplan
  Hobbyrum – tilltaget hobbyrum med perfekta ytor. Tre fönster som skänker fint ljusinsläpp till ytan. Heltäckningsmatta och målade väggar. Anslutning till klädkammare.
  Badrum 2 – Delvis kaklat badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Här finns dusch, badkar, handdukstork och bastu.
  Förråd – Förråd med goda förvaringsmöjligheter.
  Tvättstuga - Praktsikt tvättstuga.

  Område: Söder
  Allmänt om området: På Söder bor du i ett lugnt och familjärt område med behagligt avstånd till såväl centrum, Vilsta och Djurgården som erbjuder fina promenadstråk och vacker natur. I närområdet finns matbutiker, Mälarsjukhuset, barnomsorg och lekplatser. Goda bussförbindelser och fin gång- och cykelbana ner till centrum.
  Uterum: 1
  Parkering: Föreningen har en garageförening. Garageplats tillhör bostaden (200 kr/mån). Möjlighet att parkera på kringliggande gator med månadsbiljett.
  Byggnadsinformation
  Byggnadstyp: Flerfamiljshus
  Byggnadsår: 1962
  Fönster: 3-glas
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt om byggnaden: Föreningen har gemensamma gårdssysslor som städdagar, gräsklippning och snöskottning.
  Ventilationstyp: Självdrag
  Energideklaration utförd: Ja
  Energideklarationsdatum: 2024-02-27
  Energiförbrukning: 100 kWh/kvm & år
  Energiklass: D
  Förening
  Föreningens namn: BRF Spiken-Syntesen
  Antal lägenheter: 19
  Renoveringar: 2021- Dräneringsarbete, avlopp och vattenledningsbyte
  2014 - Relining källare
  Ca 2005 - Stambyte i kök och badrum.
  Ca 1995 - Renovering tak
  Parkering: Föreningen har en garageförening som heter Garageföreningen Syntesen org. 718000-2391. Marken till garagen var till 2001 upplåten med tomträtt av Eskilstuna Kommun. 2001 köptes marken av bostadsrättsföreningen Spiken-Syntesen. 2003 sålde bostadsrättsföreningen marken till Garageföreningen Syntesen.
  Ekonomi
  Månadsavgift: 3 878 kr (Inkl. vatten och sophantering)
  Driftkostnad:
  Uppvärmning: 13 793 kr/år
  Totalt: 13 793 kr/år
  Personer i hushållet: 3
  Kommentar: Enligt schablonberäkning.
  Planlösning
  Planritningsbild Planritningsbild Planritningsbild
  Dokument

  Alla bilder

  Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild Objektbild

  Sofia Mynttinen

  Fastighetsmäklare

  076-8631919 sofia@husrumfast.se